Φτιάξε μου την ημέρα με ω3 και ω6 (vid)


Το γιαούρτι όπως και το κεφίρ, η θρεπτική τους αξία είναι πολύ ανώτερη από το απλό γάλα, λόγο των προβιοτικών οργανισμών που περιέχουν. Σε συνδυασμό με τις πρεβιοτικές ίνες που έχουν τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, η βρώμη, το λινέλαιο και το ταχίνι, κάνουν το συγκεκριμένο γεύμα πραγματικά ασυναγώνιστο όσον αφορά την ενίσχυση της μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου.

Γράφτηκε απο Ευάγγελος Ζουμπανέας / Διαιτολόγος-Διατροφoλόγος

Δείτο το Βίντεο που ετοίμασα ΕΔΩ :

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ