Αληθινή ιστορία από αναγνώστρια: “To κάναμε μια φορά και με έκανε βούκινο στην 11άδα”


Αληθινή ιστορία από αναγνώστρια: Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή μοιράζεται η φίλη αναγνώστρια που ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί μας και μαζί σας φυσικά

Γενικά δεν έχω κολλήματα στο κρεβάτι ωστόσο ποτέ δεν ξεπερνώ τις κόκκινες γραμμές με παράνομους έρωτες.

Ο καθένας όταν είναι ελεύθερος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ είμαι 20 χρονών και είχα 4 ολοκληρωμένες σχέσεις στην ζωή μου.

Σας γράφω επειδή πριν από λίγες μέρες πήγα σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας και γνώρισα ένα πολύ ωραίο παιδί ποδοσφαιριστή.

Η γνωριμία μας κατέληξε στο πρώτο μου one night stand στο αυτοκίνητο του όπου το κάναμε δύο φορές. Λίγες μέρες αργότερα ένας πολύ καλός μου φίλος επίσης ποδοσφαιριστής μου είπε πως ο μ@λ@κας που έκανα έρωτα μαζί του πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας το επόμενο πρωί και το υπερηφανεύτηκε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Αληθινή ιστορία από αναγνώστρια: “To κάναμε μια φορά και με έκανε βούκινο στην 11άδα”

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν είμαι ψώνιο αλλά δεν είμαι καμιά άσχημη. Έχω συνεχώς πολλά φλερτ όπου κι αν πάω .
Δεν είναι τυχαίο βέβαια που έχω σχεδόν 4300 φίλους στο facebook.

Ένιωσα ντροπή που με έκανε ρεζίλι μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Πόσο γάιδαρος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό.

Έχει σχεδόν τρείς βδομάδες δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή ντρέπομαι. Και μην με κατακρίνει κανείς για ότι έκανα. Δικαίωμα μου ήταν.

Το χειρότερο είναι πως έμαθα πως ο μ@λ@κας είναι και σε σχέση. Έτσι μου έρχεται να πάω το κορίτσι και να της τα πώ όλα. Λάθος μου επειδή είμαι άσχετη με ποδόσφαιρο δεν ξέρω ο κάθε ποδοσφαιριστής με ποιαν τα έχει ή αν είναι παντρεμένος.

Ξέχασα να σας πω ότι μετά από δύο μέρες άρχισα να δέχομαι friend request στο facebook και από άλλους συμπαίκτες του που πιθανότατα θα νομίζουν πως πάω με τον πρώτο τυχόντα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ