«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε» είπε ο κρεοπώλης σε συγκρατούμενό του για τον Μπάμπη


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο συγκρατούμενος του 50χρονου για όσα του είπε μέσα στα κρατητήρια του τμήματος Ασφαλείας στο Μεσολόγγι.



Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκρατούμενού του, ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του λέγοντας συνεχώς «τι έκανες ρε μαλ…», κάτι που του φάνηκε πολύ περίεργο και τον ρώτησε για ποιο λόγο είναι στα κρατητήρια. Τότε ο κρεοπώλης απάντησε ότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι και του φόρτωσαν έναν φόνο, αναφερόμενος στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και έχω κάνει φυλακή και άρχισε να με ρωτάει αν με είδε κανένας όταν σκότωσα, αν το είπα στην Αστυνομία και πώς είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού».

Παράλληλα όπως είπε, ο κρεοπώλης συνεχώς του έλεγε «έμπλεξα» και φαινόταν ανήσυχος, ενώ η τελευταία του κουβέντα ήταν πως «Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε».

Ο συγκρατούμενος αποκάλυψε ότι ο κρεοπώλης δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το πού άφησε τον Μπάμπη, καθώς του ανέφερε τρία διαφορετικά σημεία.

Η κατάθεσή του βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και εξετάζεται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ