Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 17η ημέρα του Ιανουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Κατάλληλη μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας χαρίζοντας μας ένα ιδιαίτερα ζωντανό κι ενθουσιώδες πλαίσιο για να κινηθούμε. Από την άλλη, η Σελήνη αυτή μας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς στον τρόπο σκέψης και δράσης μας. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις δοσοληψίες μας και στις μετακινήσεις. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις απογευματινές ώρες προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης προσθέτει ένταση στις σχέσεις και τα συναισθήματα μας και μας κάνει να αναζητάμε τη συντροφικότητα και την ερωτική διάθεση. Το βράδυ προσφέρεται για φλερτ και εξόδους, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη – Θετικά συναισθήματα, ευχάριστες συναντήσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτόβουλες και απελευθερωμένες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις αυθόρμητες και παρορμητικές επιλογές.

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και αυτοσυγκράτηση, μεθοδικές θα πρέπει να είναι οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές, οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, οι συζητήσεις πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστες και τονωτικές συναντήσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις, οι φιλοφρονήσεις θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα καταφέρουν να μιλήσουν με συγκαταβατική διάθεση, να βρουν λύσεις και να καταλήξουν σε επανένωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί. Φεύγουν τα εμπόδια σε αγοραπωλησίες και σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα συναντά σε ευνοϊκή όψη την Αφροδίτη, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Και φυσικά μην ξεχνάμε την επιρροή της όψης αυτής και στην ερωτική σας ζωή που δυναμώνει τα συναισθήματα σας και σας χαρίζει περισσότερο σεξαπίλ. Ευχάριστη όψη και για σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή για το γουηκέντ.

Ταύρος

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες ημέρες, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας ή της ομορφιάς είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Το μαγικό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι βοηθητικό για τα οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Μια καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη συλλογική δουλειά, τις φιλικές σας σχέσεις και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μέρες σαν και τη σημερινή πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο. Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσω του φιλικού σας κύκλου αν είστε μόνες-οι. Αν έχετε σχέση, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να περάσετε καλύτερα και να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας. Αν είστε μόνοι-ες, η όψη προσφέρεται για να φλερτάρετε.

Καρκίνος

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Ακόμη μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που πιθανώς διαδραματίζεται μέσα στο χώρο εργασίας, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση με ένα ιδιαίτερα θετικό οικονομικό αντίτιμο.

Λέων

Όταν η Σελήνη εναρμονίζεται με τους άλλους πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς όπως σήμερα, είναι μια συνθήκη αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με πιο σωστή κρίση αυτές τις μέρες και είστε πιο επινοητικοί. Έτσι, μολονότι το γενικότερο πλαίσιο είναι πιο απαιτητικό, μέρες σαν τη σημερινή είναι πιο σταθερές και πιο αποτελεσματικές για σας. Το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη κανονίστε να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από το σπίτι αλλάζοντας περιβάλλον και κάνοντας δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και μια αίσθηση ανεμελιάς. Το τρίγωνο αυτό προσθέτει περισσότερη ερωτική ένταση στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε το!

Παρθένος

Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έγνοιες σας σήμερα και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να ξεμπερδεύετε με οικονομικές εκκρεμότητες και να μην σας κατατρέχουν. Μολονότι η παρορμητική Σελήνη στον Κριό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία. Σήμερα μπορεί να υπάρχουν και κάποια ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια σε θέματα οικογενειακά, αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική σχέση ή να κάνετε πλάνα με το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον.

Ζυγός

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας με τη Σελήνη απέναντι σας να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους ή συνεργάτες, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Μολονότι δεν θα είναι μια ξεκούραστη μέρα για σας, εντούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητική από τις επαφές σας.

Σκορπιός

Η Τετάρτη είναι μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα, στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να φέρει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη και να μοιραστείτε και πράγματα πιο προσωπικά σας. Θετική η Τετάρτη και για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας κάνοντας κάποιες κούρες ομορφιάς.

Τοξότης

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Κριό σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και να περάσετε ένα ωραίο βράδυ μαζί του-ης ή αν είστε μόνες-οι να φλερτάρετε έντονα.

Αιγόκερως

Αν και η Σελήνη στον Κριό είναι κόντρα προς το ζώδιο σας και σας υπενθυμίζει τα «πρέπει» των προσωπικών σας υποθέσεων και της οικογένειας, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή καθώς τις απογευματινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, προσφέροντας σας κάποιες πρακτικές λύσεις ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Είναι μια υπέροχη όψη αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού, να ανακαινίσετε ένα χώρο ή να τον αναδιακοσμήσετε. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς οι απογευματινές ώρες προσφέρονται.

Υδροχόος

Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων και ταξιδιών. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να αποφέρει τόσο σε ερωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Η όψη θα είναι ακριβείας από το απόγευμα κάνοντας πιο έντονα τα συναισθήματα σας. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να έχετε μια κατάκτηση σε μια έξοδο σας που θα σας μαγνητίσει!

Ιχθείς

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Κριό σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Το τρίγωνο άλλωστε της Σελήνης με την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες απαιτεί ακριβώς αυτό το πράγμα από σας τους Ιχθύς. Να έχετε τον έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά να μην κάνετε παρορμητικές και ενθουσιώδεις κινήσεις. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα. Μάλιστα η επιρροή της όψης Σελήνης-Αφροδίτης από το απόγευμα δημιουργεί μια ευνοϊκή συνθήκη για σας για να έχετε ένα τυχερό αποτέλεσμα.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ