Κωνσταντινούπολη: 11 νεκροί και 57 τραυματίες από καραμπόλα επτά αυτοκινήτων [βίντεο]


Κωνσταντινούπολη: Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 57 τραυματίστηκαν από καραμπόλα επτά αυτοκινήτων στην Κωνσταντινούπολη στον αυτοκινητόδρομο του Βόρειου Μαρμαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επτά οχήματα, μεταξύ των οποίων τρία λεωφορεία και ένα φορτηγό, ενεπλάκησαν σε καραμπόλα στην τοποθεσία Dağdibi προς την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης του αυτοκινητόδρομου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Λόγω του ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη.

Σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του ΑΑ, ο κυβερνήτης της Σακαρία Γιασάρ Καραντενίζ δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 57 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ομάδες διάσωσης συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή.

Η έρευνα της υπόθεσης έχει ανατεθεί σε τέσσερις εισαγγελείς, ένας εκ των οποίων έχει ήδη φτάσει στο σημείο για να κάνει αυτοψία.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιλμάζ Τουντς, σε μήνυμα που έστειλε μέσω των social media εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους τραυματίες. «Έχει ξεκινήσει έρευνα από το γραφείο του επικεφαλής εισαγγελέα της Σακάρια σχετικά με το δυστύχημα και έχουν οριστεί τρεις εισαγγελείς υπό τον συντονισμό ενός αναπληρωτή επικεφαλής εισαγγελέα» έγραψε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ