Ο ιδανικός χριστουγεννιάτικος προορισμός είναι δίπλα μας!


Πάντοτε στις γιορτές αναζητούμε δώρα και εντυπωσιακούς χειμερινούς προορισμούς για να αποδράσουμε… αν και τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στον κόσμο από την αγκαλιά των αγαπημένων μας!

Η μαγεία του «μαζί» κυριαρχεί περισσότερο από ποτέ αυτήν την εποχη, κι όμως δεν είναι πάντοτε μία εύκολη περίοδος για όλους, ειδικά για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας… Γι΄αυτό και η ανάγκη να τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.

Αυτό μας καλεί να κάνουμε και η Μασούτης, η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα supermarket που φέτος στηρίζει έμπρακτα την τρίτη ηλικία με μία σημαντική πρωτοβουλία: για κάθε αγορά άνω των 100€ που πραγματοποιούμε έως τις 31 Δεκεμβρίου, προσφέρει 1€ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS για το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την 3η ηλικία»!

Φυσικά, από τη δράση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει το δίδυμο Μαργαρίτα – Διονύσης που όλοι έχουμε αγαπήσει! Οι δύο μικροί μας φίλοι επιστρέφουν στις οθόνες για να μας αφηγηθούν μία παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ιστορία, όπου με τη βοήθεια του παππού, ετοιμάζουν την πιο γλυκιά έκπληξη για τη γιαγιά… και την πιο ζεστή τους αγκαλιά.

Μέσα από αυτή τη μαγική ιστορία, η Μασούτης σε αυτές τις γιορτές μάς δείχνει τον δρόμο για να γίνουμε και εμείς κομμάτι της μεγάλης αγκαλιάς που θα κάνει τις γιορτινές στιγμές των παππούδων και των γιαγιάδων πιο φωτεινές!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ