Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο στον Κηφισό [χάρτης]


Κίνηση στους δρόμους: Ακόμα μια δύσκολη μέρα για τους οδηγούς στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού. Στο ρεύμα καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της εξόδου για Πάρνηθα μέχρι τον Ρέντη.

«Φρακαρισμένος» είναι ο Κηφισός από το ύψος της Νέας Ζωής μέχρι και τα ΚΤΕΛ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παράλληλα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος του Golden Hall, μέχρι και το President στο ρεύμα καθόδου και από το Λαϊκό Νοσοκομείο μέχρι το «Υγεία» στο ρεύμα ανόδου.

Σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του ΕΦΚΑ Βορείου Τομέα μέχρι το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και από το Μετροπόλιταν μέχρι και το Ερρίκο Ντυνάν στο ρεύμα καθόδου και από την Κατεχάκη μέχρι το Νομισματοκοπείο στο ρεύμα ανόδου.

Ειδικότερα, καθυστερήσεις 15-20 λεπτών σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας, 5-10 λεπτών από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, και 5-10 στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).



Μποτιλιάρισμα επίσης παρατηρείται στον Πειραιά, στους δρόμους του κέντρου και στη Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ