JTI: Νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού υψηλής τεχνολογίας ενδυναμώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά


Νέα δυναμική αποκτά η ισχυρή παρουσία της JTI στην ελληνική αγορά μετά και την επίσημη ανακοίνωση της εισόδου της στην κατηγορία των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Η εταιρεία, που αποτελεί μέλος του ιαπωνικού Ομίλου JT, προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα του Ploom, ενός καλαίσθητου προϊόντος θερμαινόμενου καπνού υψηλής τεχνολογίας.

Ο εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου της JTI απορρέει από μια επένδυση που αγγίζει τα 3 δις ευρώ την επόμενη τριετία σε παγκόσμια κλίμακα, με την Ελλάδα να έχει επιλεγεί ως μια από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη για το λανσάρισμα του Ploom. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε από τη μια πλευρά η εδραιωμένη θέση την οποία κατέχει η εταιρεία στη χώρα μας και από την άλλη το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Στο νέο αυτό βήμα της JTI αναφέρθηκε πρόσφατα η κα Lili Zigoslu, General Manager της JTI Ελλάδας, στο πλαίσιο της τοποθέτησής της στο «Fortune Greece CEO Initiative». Όπως τόνισε «η εταιρεία παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στις ανάγκες και επιθυμίες του ενήλικα καταναλωτή και διερευνά συστηματικά τις νέες τάσεις. Στο πλαίσιο αυτό και ακολουθώντας το στρατηγικό άξονα του Ομίλου για Βιωσιμότητα και Καινοτομία, η JTI εστίασε ιδιαίτερα στην επέκταση της επένδυσής της στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, αναγνωρίζοντας ότι συνιστά μια δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά».

Η JTI έχει επενδύσει τόσο σε έρευνα όσο και σε επιστημονική μελέτη προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, καινοτόμο προϊόν που ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής: η καινοτόμα τεχνολογία θέρμανσης Heatflow του Ploom έχει σχεδιαστεί με ροή αέρα για τη θέρμανση της ράβδου από το εξωτερικό προς το εσωτερικό, παράγοντας λιγότερη μυρωδιά και παρέχοντας παράλληλα μια σταθερή και πλούσια γευστική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Στόχος της JTI Ελλάδας είναι να αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο και στην κατηγορία προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου παραμένοντας ηγέτιδα εταιρεία στα παραδοσιακά προϊόντα καπνού ενώ διαθέτει επίσης παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα, με το εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα. Η καθοριστική συμβολή της (το 2%) στα δημόσια έσοδα με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και τον ΦΠΑ καπνού, αλλά και στην απασχόληση με νέες, ποιοτικές άμεσες και έμμεσες, θέσεις εργασίας αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η JTI απασχολεί συνολικά 300 εργαζομενους στην Ελλάδα ενώ έχει ήδη ανακοινώσει αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 35%, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις που αναδύονται με την είσοδό της στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού.

Σταθερή θα παραμείνει και η εμπιστοσύνη της στους Έλληνες καπνοπαραγωγούς, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνια σχέση εδώ και πάνω από 42 χρόνια. Θα συνεχίσει να προμηθεύεται τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της στην Ελλάδα και διεθνώς τόσο για τα συμβατικά της προϊόντα όσο και για τις ράβδους καπνού που είναι συμβατές με το Ploom, οι οποίες απαιτούν κορυφαίας ποιότητας καπνό για την παρασκευή τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ