Βόλος: «Τέλειωσε η ζωή μου» δηλώνει ο 33χρονος – Νέο σοκαριστικό βίντεο για το τροχαίο με θύμα βρέφος


Βόλος: Συντετριμμένος, έχοντας δίπλα την μητέρα και την αδελφή του, ο 33χρονος περίμενε χθες έξω το γραφείο του ανακριτή την ετυμηγορία για τον εάν θα κρατηθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ στις δικαστικές αρχές δεν παραδόθηκαν ούτε χθες τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Επανέλαβε πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού. Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου. «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ότι συνέβη», είπε.

Βόλος: To βίντεο από τη στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το βρέφος

Βίντεο ντοκουμέντο -με πολύ σκληρές εικόνες- από τη στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το 4 μηνών βρέφος που σκοτώθηκε, βλέπει το φως της δημοσιότητας κάνοντας κυριολεκτικά το στομάχι μας να σπάσει από την ανείπωτη τραγωδία.

Μέσα από το εν λόγω βίντεο φαίνονται καρέ – καρέ οι τραγικές στιγμές με τη μηχανή να παρασέρνει τον 54χρονο που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγόνι του, ένα κοριτσάκι 4 μηνών.

Στο βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους τα gegonota.news διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, φέρεται να είναι πράσινο.

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω.

Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρός -πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη.

Νωρίτερα, φαίνεται να είχε προσπεράσει τον 54χρονο παππού ένας άλλος οδηγός με δίκυκλο.

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του νεκρού βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια» λέει στο MEGA ο άτυχος πατέρας που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του οποίο σκοτώθηκε μόλις τέσσερις μήνες αφού το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως λέει ο πατέρας η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος και «έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά» για το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», καταλήγει ο πατέρας.

Βόλος: Τι λέει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του βρέφους

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους που σκοτώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο τρομακτικό τροχαίο στην οδό Ιάσονος, στον Βόλο.

«Έκανα ελιγμούς για να τους αποφύγω» λέει ο 33χρονος οδηγός

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυσε τον 53χρονο παππού, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το μόλις 4 μηνών εγγονάκι του, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου. Ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε σήμερα στον αρμόδιο ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Το συγκλονιστικό του τροχαίου, είναι ότι ο 53χρονος παππούς κάθονταν με την γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του. Έτσι και θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.

Σε ό,τι αφορά στον οδηγό της μοτοσικλέτας, εκείνος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Νοσηλεύεται δε και εκείνος στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Το τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος έπεσε σήμερα στο κοιμητήριο όπου είπαν το “τελευταίο αντίο”, στο αδικοχαμένο αγγελούδι.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, το μικρό κοριτσάκι κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο μαζί με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά.

«H κόρη μου έφερε το παιδί στην αγκαλιά μου. Μπήκα στο ταξί με το αγγελούδι μου… Μας το πήρε. Μας κατέστρεψε το σπίτι. Ακούγαμε τη μηχανή από μακριά. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν προλάβαμε τίποτα. Να δούμε… τίποτα» είπε συντετριμμένη η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στον Alpha.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ