Να γλύφεις και τα δάκτυλά σου: Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό πιάτο
Εύκολο πιάτο και πεντανόστιμο για να φτιάξεις στον/στην καλό σου. Δοκίμασέ το και θα προσκυνάει αφού ντερλικώσει!
Ριγκατόνι με άγρια μανιτάρια και λευκή σάλτσα κρασιού
Υλικά:
500γρ ριγκατόνι
300γρ μανιτάρια άγρια
2 φύλλα δάφνης
2σκ σκόρδο
5 κρεμμύδια εσαλότ
300ml κρέμα γάλακτος
150ml λευκό κρασί
200γρ παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ