Θεσσαλονίκη: Μητέρα 3χρονου κοριτσιού η γυναίκα που σκοτώθηκε από το λεωφορείο -Πώς έγινε το τροχαίο, τί λένε μάρτυρες


Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες (1/11) στη Θεσσαλονίκη, με ένα λεωφορείο να παρασέρνει και να σκοτώνει μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού.

Από το τροχαίο που σημειώθηκε μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, τραυματίστηκαν ο οδηγός και άλλα δύο άτομα.

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένος ο οδηγός του λεωφορείου

Οι συνάδελφοί στη δουλειά της δεν μπορούν να πιστέψουν το μαύρο μαντάτο καθώς ήταν μαζί της λίγο πριν γίνει το δυστύχημα και μάλιστα όπως λένε κάποιοι στα social media είχε μιλήσει και με το κοριτσάκι της λίγα λεπτά πριν φύγει από τη δουλειά και γίνει το μοιραίο. «Χαιρετηθήκαμε, είπε τα λέμε αύριο και αύριο θα πάμε στην κηδεία της! Πόσο τραγικό», γράφουν συνάδελφοί της.

Την ίδια ώρα σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ που την παρέσυρε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. «Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να ήταν, όπως μεταδίδει το ThessToday.gr, η πρώτη αντίδραση του οδηγού ο οποίος είναι ετών 45 και με εμπειρία άνω των δέκα ετών στο τιμόνι, εμφανίζοντας απώλεια συνείδησης.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι αρμόδιες Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το «παζλ» της μοιραίας διαδρομής, μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της τραγωδίας

Το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου. Παρέσυρε τουλάχιστον δυο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα την γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Δείτε τις τραγικές εικόνες

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο δυστύχημα στη Μοναστηρίου

Ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στην οδό Μοναστηρίου εξέδωσε ο ΟΑΣΘ εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της γυναίκας που παρασύρθηκε από το λεωφορείο.
Στην ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ τονίζει πως “η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου”.

“Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες” καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ