Τους είδε όλο το χωριό: Έγιναν τσακωτοί την ώρα που το έκαναν στο δημοτικό πάρκινγκ


Τους είδε όλο το χωριό: Φούντωσαν οι άνθρωποι, βοηθάει και ο καιρός που ευνοεί τις βόλτες και δεν άργησε να αρχίσει το σόου

Θέαμα που δεν τυχαίνει συχνά, οι ερωτικές περιπτύξεις σε βάθος του ασυγκράτητου ζευγαριού, αναστάτωσε μικρή, πανέμορφη γραφική πόλη της επαρχίας.

Ένα θέαμα όσο και τόσο συνηθισμένο στην γραφική επαρχιακή πόλη αντίκρυσαν ένα πρωί της προηγούμενης εβδομάδας περαστικοί από το δημοτικό πάρκινγκ.

Όπως κατέγραψε η τοπική ιστοσελίδα περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί ένα ζευγάρι ξαναμμένων ντόπιων, όχι της πρώτης νιότης, να… συνουσιάζεται σε κοινή θέα.

Η ιστορία της 28χρονης Μαρίας από τη Λευκωσία με τον άτακτο γείτονα

Τους είδε όλο το χωριό: Έγιναν τσακωτοί την ώρα που το έκαναν στο δημοτικό πάρκινγκ

Το θερμό ζευγάρι, βρέθηκε εκεί για να λύσει κάποιες διαφορές που είχαν φέρει πάγο μεταξύ τους. Λόγο στο λόγο, κάποιες συγνώμες ειπωθήκαν εκατέρωθεν, κάποιες γλυκές αναμνήσεις που τους ενώνουν, κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, η φλόγα που τους έφερε κοντά ξαναφούντωσε και ήρθαν οι αγκαλιές, τα καυτά φιλιά και το… κακό έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν είχαν καν την ψυχραιμία να βρούν ένα μέρος να φωλιάσουν τον έρωτά τους με αποτέλεσμα να… βουτηχτούν επιτόπου εκεί σε κοινή θέα, στο δημοτικό πάρκινγκ.

Καλώς ή κακώς δεν άργησαν να γίνουν… κάρτα στα μάτια των περαστικών και των γειτόνων και κάπου εκεί άρχισαν το γιουχαΐσματα.

Μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκαν και έφυγαν σα να μη συνέβαινε τίποτα!

«Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό» – Επική η απάντηση που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ