Η διπλή ζωή της Γ.: Τις καθημερινές δασκάλα, τα Σαββατοκύριακα ιέρεια


Η διπλή ζωή της Γ. από την Αιτωλοακαρνανία που αναστατώνει την πρωτεύουσα κάθε Σαββατοκύριακο με τις υπηρεσίες της που δεν υπάρχουν αλλού

Η εντυπωσιακή 30χρονη, από κεφαλοχώρι της Αιτωλοακαρνανίας πήρε την μεγάλη απόφαση πριν λίγα χρόνια να εγκαταλείψει -εν μέρει- την απλή ζωή και να βουτήξει στο καζάνι της ακολασίας προσφέροντας υπηρεσίες σε 60άρηδες που θέλουν ένα βελούδινο κορμί για λίγες ώρες κάθε εβδομάδα.

Δικτυώθηκε σιγά σιγά με την πρωτεύουσα και κάνει τη διπλή ζωή μεταξύ χωριού και Αθήνας, προσφέροντας χαρά και “πίσω πόρτα” σε όσους τα σκάνε χοντρά.

Το κασέ της είναι πάνω από τον μέσο όρο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει φραγκάτους 60αρηδες να τα ακουμπάνε, κάποιοι από τους οποίους της προσφέρουν και παροχές όπως διακοπές, ταξίδια και δώρα.

Η Γ., κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή της, αλλά τα δίνει όλα στο κρεβάτι. Κατάφερε να συνδυάσει κάτι που της άρεσε αλλά μάλλον δεν το είχε στο χωριό, με το χρήμα που κάποιες φορές φτάνει και τα 1000 ευρώ για να ικανοποιήσει τα βίτσια των πελατών της.

Δεν λέει όχι, δέχεται τα πάντα στο κρεβάτι, αρκεί να πληρώνεται. Γι’ αυτό πολλές φορές γυρνάει πίσω μελανιασμένη, προσπαθώντας να καλύψει με μέικ-απ τις όποιες μελανιές που της κάνουν οι παθιασμένοι πελάτες της.

Η διπλή ζωή της Γ.: Τις καθημερινές δασκάλα, τα Σαββατοκύριακα ιέρεια

Η Γ., κυκλοφορεί στην γεννέτηρά της με απλό ντύσιμο και στυλ και μετατρέπεται σε ιέρεια του σεξ στην πρωτεύουσα. Στην πιάτσα δεν άργησε να γίνει θέμα συζήτησης από στόμα σε στόμα για τις άψογες υπηρεσίες της αλλά και την αντοχή της στο κρεβάτι του.. πόνου!

Κάποιοι που την έχουν δοκιμάσει, μιλάνε για το απόλυτο θηλυκό με άψογες υπηρεσίες που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες ροζ ταινιών.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Η Γ. μάλλον μελέτησε πολύ καλά τι ακριβώς θέλουν οι άντρες και τους το δίνει με μεγάλη χαρά, αρκεί να υπάρχει το ανάλογο δωράκι για κάποιες ώρες ακολασίας και στιγμές πάθους που δεν θα βρουν εύκολα κάπου αλλού. τουλάχιστον στην Ελλάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ