Σασμός Spoiler: Αυτόν σκοτώνει ο Βασίλης Μπισμπίκης με το που μπαίνει στη σειρά


Σασμός Spoiler: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Βρουλάκης μπαίνει στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε και ανακατεύει την τράπουλα

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ώρα μηδέν.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε έγινε. Είναι παρελθόν. Γιατί τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός»!

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Κορμός της πλοκής στην τελευταία σεζόν αποτελεί η έλευση του Ανδρέα Βρουλάκη (που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης) στην Άνω ποριά με σκοπό να αποτρέψει τον σασμό ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Μαυροφορεμένος όπως επιτάσσει η κρητική παράδοση και σκοτεινός, έρχεται να εναντιωθεί στην ειρήνη ανάμεσα στις δύο οικογένειες φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Ο Ανδρέας ζητά εκδίκηση και εξαγριώνεται όταν μαθαίνει για το παιδί της Αργυρώς με τον Αστέρη, αλλά και για τον γάμο τους.

Σασμός Spoiler: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Βρουλάκης μπαίνει στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε και ανακατεύει την τράπουλα

Πρώτος του στόχος δεν είναι άλλος από τον Μαθιό, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι και ο πιο ευάλωτος, αφού μετά τον πυροβολισμό του από τον Νικηφόρο, δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, θα δούμε τον Παύλο Βρουλάκη στο επίκεντρο καθώς όπως είδαμε ήταν αυτός που σκότωσε τον αδερφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη και γρήγορα όλες οι υποψίες θα πέσουν επάνω τους.

Με τύψεις για τον Παύλο Βρουλάκη θα ξεκινήσει τη γ’ σεζόν του «Σασμού», ο οποίος όχι μόνο σκότωσε τον αδελφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη, αλλά και όπως θα δούμε, αναγκάστηκε να τον πετάξει ανοιχτά του Κρητικού Πελάγους, σίγουρος, πως πλέον δεν θα πειράξει την οικογένειά του.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα, Ευθύμη Φαρμάκη και να τον συλλάβει, όμως τα ίχνη του θα έχουν χαθεί.

Μέρες αργότερα, δύο ψαράδες, μαζεύοντας τα δίχτυα τους, θα δουν κάτι να χτυπάει πάνω στα βράχια, θα το πλησιάσουν με τη βάρκα τους και θα καταλάβουν πως πρόκειται για ένα πτώμα. Τρομαγμένοι θα καλέσουν αμέσως την αστυνομία στο σημείο, η οποία θα αναγνωρίσει αμέσως ότι πρόκειται για τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Σασμός Spoiler: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Βρουλάκης μπαίνει στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε και ανακατεύει την τράπουλα

Σασμός Spoiler: Ποιον σκοτώνει ο Βασίλης Μπισμπίκης ή αλλιώς Ανδρέας Βρουλάκης;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σκοτώνει πολύ σύντομα και λίγο αφού αρχίσει η τρίτη σεζόν “Σασμός ο Επίλογος” τον γιο της Βασιλικής, Νικηφόρο, φέρνοντας μια σειρά από καταιγιστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν το κοινό για τρίτη τηλεοπτική χρονιά στο κανάλι του Alpha.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ