Βoyzilian – Οι γυναίκες τον προτιμούν ξυρισμένο


Βoyzilian: Μπορεί όσον αφορά τις γυναίκες να έχει επανέλθει στη μόδα να μην ξυρίζονται πλέον, αλλά να αφήνουν τον… θάμνο τους να φουντώνει και αντί για ξυραφάκια, να χρησιμοποιούν ψαλιδάκι και χτένα
Στους άντρες, όμως, η νέα μόδα είναι να παίρνουν το ξυράφι και να αφαιρούν ακόμα και την τελευταία τρίχα γύρω – γύρω από το πουλί τους! Η νέα μόδα ονομάζεται Boyzilian. ‘
Η αλλιώς, Kojak, ή Sunga.
Μια έρευνα από το πανεπιστήμιο της Indiana έδειξε ότι περίπου ένα 50% των γυναικών προτιμάει να το κάνει με έναν άντρα που θα έχει ξυρίσει την περιοχή γύρω από το πουλί του.
Η τάση αυτή έχει αυξηθεί και εφ’ όσον οι γυναίκες το ζητάνε, τι άλλο μπορούμε εμείς, από το να τους το δώσουμε!
Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι, όμως, που οι γυναίκες το προτιμούν ξυρισμένο;
Μια πρώτη απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι το ξυρισμένο “εργαλείο” είναι αυτό που κυριαρχεί στις ροζ ταινίες. Δεν βρίσκεις άντρα πρωταγωνιστή που να μην έχει αφαιρέσει όλο το τρίχωμά του.
Ένας ακόμα λόγος έχει να κάνει με το μέγεθος
Όταν αφαιρέσεις όλο το τρίχωμα γύρω από το πουλί σου τότε φαίνεται μεγαλύτερο και βέβαια, ποιο ελκυστικό για τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου.
Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που οι γυναίκες το προτιμούν ξυρισμένο και έχει να κάνει με την υγιεινή
Οι γυναίκες πιστεύουν ότι, επειδή όπου υπάρχουν τρίχες συγκεντρώνονται βακτήρια, το ξύρισμα είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αποφεύγουν ανεπιθύμητες μολύνσεις.
Γενικά, ένα ξυρισμένο πέος μοιάζει στα μάτια των γυναικών, ποιο μεγάλο, ποιο καθαρό, ποιο λαμπερό!
Θα πήγαινες, όμως σε κάποιον επαγγελματία για να σου ξυρίσει την περιοχή γύρω από το εργαλείο σου;
Αν δεν είσαι τόσο τολμηρός, τότε θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην έχεις ατυχήματα και γεμίσεις… τσιρότα.
Μπορείς όμως να την βάλεις να σε ξυρίσει, κάτι που εκτός του ότι είναι ποιο ασφαλές, μπορεί να σας φτιάξει και τους δύο και το ξύρισμα να καταλήξει σε αχαλίνωτο καλό μεσημεράκι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ