Τρεις 70χρονες χήρες αναστατώνουν τη γειτονιά των Δυτικών προαστίων με τα πάρτι τους με αλλοδαπούς

Φωτογραφία Αρχείου

Τρεις 70χρονες χήρες έχουν μετατρέψει το ένα από τα διαμερίσματα που διαθέτουν σε σπίτι οργίων με Πακιστανούς

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι γύρω από το διαμέρισμα σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής από τις 70χρονες που βάλθηκαν να ζήσουν την εφηβεία τους με τον πιο περίεργο τρόπο.

Οι Τρεις 70χρονες χήρες “ψαρεύουν” Πακιστανούς και επιδίδονται σε νυχτερινά πάρτι μέσα στο διαμέρισμα. Μάλιστα, τα ουρλιαχτά ακούγονται μέτρα μακριά, προκαλώντας την οργή των γειτόνων.

Κάποιοι, έχουν καλέσει την αστυνομία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επέμβει αφού δεν διαπιστώνει κάτι τη στιγμή που φτάνει στο σημείο.

Γνωρίζοντες της περιοχής, μιλάνε για τρεις γυναίκες, γνωστές στην περιοχή και με μεγάλη περιουσία που έχουν χάσει τους συζύγους τους και μένουν μόνες η μια πολύ κοντά στην άλλη. Μάλιστα, η μια εξ αυτών, έχασε τον σύζυγό της πριν κάποιους μήνες, ενώ τα παιδιά της βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Αττικής.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, συνήθως Παρασκευή και Σάββατο, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πηγαίνουν πάνω από 6 άτομα και επιδίδονται σε ένα ατελείωτο πάρτι με πολλές φωνές, βρισίματα και ουρλιαχτά.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ανησυχούν, αφού κάθε φορά βλέπουν διαφορετικές φάτσες με τατουάζ και άγριες μούρες συνήθως Πακιστανικής και Αλγερινής καταγωγής.

Οι 70χρονες δεν δείχνουν να φοβούνται. Πληρώνουν για να συμμετάσχουν οι νεαροί αλλοδαποί και να τις ευχαριστούν για όσο διαρκεί το πάρτι.

Κάποιοι που έχουν μάθει πληροφορίες, λένε πως οι τρεις γυναίκες πληρώνουν από 100 ευρώ τον κάθε αλλοδαπό για να συμμετάσχει στο “πάρτι” και φυσικά είναι πληρωμένα τα φαγητά που παραγγέλνουν, τα ποτά και τα αναψυκτικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ