Η Ζωή αποκαλύπτει και ανατριχίαζει: “Ο άντρας μου είναι στο σπίτι με τα παιδιά μας και εγώ βγάζω τα μάτια μου στην ταράτσα”


Η Ζωή αποκαλύπτει και ανατριχιάζει όσα κάνει ενώ ο σύζυγος της και τα παιδιά τους βρίσκονται στο διαμέρισμά τους

Όσα κάνω δεν μπορώ να τα εξομολογηθώ ούτε στον… παπά. Νιώθω να έχω ένα είδος αρρώστιας που με ταλαιπωρεί για πάνω από 15 χρόνια.

Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχουμε κάνει μια οικογένεια με 3 παιδιά, τα δυο σίγουρα με αυτόν.

Παρά τα κάποια παραπανίσια μου κιλά μετά τις εγκυμοσύνες, ο σύζυγός μου με θέλει και μου το δείχνει καθημερινά στο κρεβάτι. Ακόμα και δυο φορές αν βρεθεί χρόνος.

Εγώ από την άλλη, ανταποκρίνομαι στις ορέξεις του και απολαμβάνω την αφοσίωση και την καθημερινή επαφή που έχουμε. Δεν του λέω όχι ακόμα και τις “δύσκολες” μέρες.

Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα που με “ταλαιπωρεί” ευχάριστα. Θέλω να πηγαίνω και με άλλους. Συνέχεια. Μου αρέσει να το ζω με τον πιο ακραίο τρόπο.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Η Ζωή αποκαλύπτει και ανατριχιάζει

Βρίσκω άντρες μέσω των social media ή ακόμα και μέσα από τη δουλειά. Βρίσκω την ευκαιρία, ακόμα και όταν σχολάω από την εργασία μου, να κλείνω ραντεβού σε πάρκινγκ προς το σπίτι για ένα 20λεπτο προσωπικής ευχαρίστησης.

Τα κάνω όλα και πολλές φορές, πηγαίνω στον σύζυγο μου με τη γεύση στο στόμα μου από τον προηγούμενο και συνεχίζω μαζί του. Αρρωστημένο, αλλά μου αρέσει και με φτιάχνει.

Το πιο αρρωστημένο είναι το γεγονός ότι κλείνω ραντεβού στην ταράτσα, πάνω ακριβώς από το διαμέρισμα που μένω. Είμαι σε μια πολυκατοικία στον 5ο όροφο. Από πάνω είναι η ταράτσα, για την οποία έχω κλειδιά μόνο εγώ.

52χρονη χωρισμένη γυναίκα εξομολογείται: Να γιατί «πηγαίνω» πλέον μόνο με νεαρούς

Με ανταλλαγή μηνυμάτων και χωρίς να δίνω στόχο, κλείνω συναντήσεις με τους εραστές μου, όταν φτάνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας τους ανοίγω την κεντρική πόρτα για να μπουν, ενώ έχω ξεκλειδώσει και την πόρτα της ταράτσας. Κατευθύνονται εκεί και λίγα λεπτά μετά, με την πρόφαση ότι πάω να πετάξω τα σκουπίδια ή να απλώσω ρούχα, συναντιέμαι μαζί τους.

Ο άντρας μου βρίσκεται ακριβώς από κάτω μέσα στο διαμέρισμα και εγώ για 15 με 20 λεπτά, βγάζω τα μάτια μου ακριβώς πάνω από το κεφάλι του.

Επιλέγω για επαφές έμπειρους και χωρίς ταμπού. Θέλω να μου τα κάνουν όλα. Να με ξευτιλίζουν. Ακόμα και να ουρούν επάνω μου. Όταν τελειώνει η συνάντηση, πηγαίνω στον αντρούλη μου, ενώ έχω τη γεύση από τους εραστές μου.

Συνεχίζω μαζί του. Πολλές φορές μου έχει πει, ότι με βρίσκει “έτοιμη” εκεί κάτω και του απαντώ ότι τον σκεφτόμουν ενώ άπλωνα τα ρούχα στην ταράτσα. Που να ήξερε, ότι λίγα λεπτά πριν, ήταν κάποιος άλλος μέσα μου και με πλημμύρισε.

Η Σοφία εξομολογείται με κυνικό τρόπο: “Κάθομαι στον… 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει”

Επίσης, μου αρέσει να το κάνω στο κρεβάτι μας όταν λείπει. Εκεί, νιώθω την απόλυτη κορύφωση.

Ενώ ερχόμαστε σε επαφή κάθε μέρα με τον σύζυγό μου, θέλω κι άλλο από άλλους. Είναι αρρώστια, είναι θέμα επιβεβαίωσης, είναι οι ορμόνες, δεν ξέρω πραγματικά να απαντήσω.

Πολύ φοβάμαι πως το τρίτο παιδί μου, δεν είναι από τον άντρα μου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ