Ζειμπέκικο – Πατούλης: “Έκανα λάθος, ζητάω συγνώμη” (vid)


Ζειμπέκικο – Πατούλης: Βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο και χόρεψε προκαλώντας την ενόχληση σε στελέχη της ΝΔ

Έντονη ενόχληση εκφράζουν στελέχη της ΝΔ για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Πατούλης έδωσε το “παρών” σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο.

Υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, στο βίντεο φαίνεται ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια να χορεύει ένα ζεϊμπέκικο υπό τις επευφημίες όσων συμμετείχαν στο γλέντι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, οι εικόνες αυτές προκάλεσαν δυσφορία στη ΝΔ, καθώς η χώρα θρηνεί τον χαμό δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να κατασβέσουν πυρκαγιές. Το τάιμινγκ θεωρήθηκε λάθος, αφού η Ελλάδα δίνει μάχη ενάντια στις καταστροφικές φωτιές.

Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, στελέχη του κόμματος έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Κυβερνητικές πηγές σημείωναν, μετά την παραίτηση Μηταράκη, ότι δεν είναι δυνατόν όταν όλοι βρίσκονται στις θέσεις τους για να αντιμετωπίσουν τις φωτιές, κάποιοι να λείπουν…

Σημείωναν επίσης ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη από το βράδυ των εκλογών είχε προειδοποιήσει ότι συμπεριφορές που προκαλούν τους πολίτες, δεν θα γίνονται ανεκτές και πως μοναδικός στόχος είναι η σκληρή δουλειά και η τήρηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ζειμπέκικο – Πατούλης: Η απάντηση για τον χορό

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωσή του.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η κίνησή του αυτή και ζήτησε συγγνώμη ενώ έκανε λόγο για κακιά στιγμή.

Αναλυτικά αναφέρει: “Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία,
έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ