Only fans agency: Το πρώτο οργανωμένο πρακτορείο στην Ελλάδα που αναλαμβάνει τα πάντα


Only fans agency: “Τέρμα οι ερασιτεχνικές λήψεις με κινητά και δεκάδες ώρες χαμένου χρόνου χωρίς αποτέλεσμα” λέει μέλος της ομάδας της Vip Agency GR

Καθημερινά, ανοίγουν δεκάδες χιλιάδες λογαριασμοί στη δημοφιλή πλατφόρμα OnlyFans. To ποσοστό επιτυχίας για τα μέλη της είναι μικρά. Τι ευθύνεται γι’ αυτό;

Οι υπεύθυνοι του πρώτου ολοκληρωμένου Agency στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, εξηγούν τους λόγους.

“Σχεδιάζουμε και κάνουμε πλάνο από την αρχή για κάθε influencer ξεχωριστά. Βρίσκουμε τα δυνατά σημεία και προσαρμόζουμε τα concept στο άτομό του. Σκοπός όλων μας είναι να αποκτήσει φήμη γρήγορα ο λογαριασμός, να κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μέσα από την πλατφόρμα υλικό για ενήλικους και φυσικά, να κερδίσει η influencer όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Όσο περισσότερα κερδίζει, τόσο περισσότερα κερδίζει και η ομάδα της VAGR.”

Όλα τα αναλαμβάνουν επαγγελματίες. Η influencer ασχολείται 2-3 ώρες την εβδομάδα

Και συνεχίζει: “Έχουμε δυο ομάδες από κορυφαίους επαγγελματίες, με επαγγελματικό εξοπλισμό, στούντιο, φωτογραφικές, κάμερες, φωτισμό και πολύ όρεξη για συνεργασία. Προσπαθούμε να “εκπαιδεύουμε” το μοντέλο για να βγάζει γρήγορα το υλικό της εβδομάδας. Ουσιαστικά, το χρειαζόμαστε 2 έως 3 ώρες εβδομαδιαίως. Στην αρχή σίγουρα, ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ περισσότερος. Όταν όμως φύγει το άγχος και η αμηχανία, όλα έρχονται σε σύντομους χρόνους”.

“Και αν με αναγνωρίσει κάποιος γνωστός μου;” – Και εκεί υπάρχει λύση

Σε ερώτησή μας αν υπάρχει ταμπού και φόβος μην αναγνωριστεί ένα πρόσωπο, η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα. “Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μην αναγνωριστεί ένα πρόσωπο, σε περίπτωση που δεν θέλει για τους δικούς του λόγους να φαίνεται. Ο πρώτος είναι ο πιο διαδεδομένος. Δεν δείχνει το πρόσωπό του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τεχνικές που δεν θα αποκαλύψω και κάνουν δύσκολη την αναγνώριση από κάποιον. Ωστόσο, το ταμπού κάποιων δεν μπορώ να το καταλάβω. Όπως είπε μια influencer πρόσφατα, πουλάω pixel και τίποτα παραπάνω. Βρισκόμαστε στο 2023, όπου τα πάντα είναι απελευθερωμένα. Αν πάμε να περπατήσουμε τώρα, εδώ, δίπλα μας, μέχρι το Σύνταγμα, θα δούμε δεκάδες νέες κοπέλες που κυκλοφορούν με ημιδιάφανα μπλουζάκια, χωρίς σουτιέν και σορτσάκια που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των περαστικών. Νιώθουν απελευθερωμένες και μπράβο τους που το κάνουν. Σκέψου να κάνεις όμως το ίδιο και να βγάζεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως. Δεν βρίσκονται όλοι κοντά στο Σύνταγμα και σίγουρα χιλιάδες από τους χρήστες της πλατφόρμας θα ήθελαν να δουν να διαγράφει το στήθος μέσα από ένα μπλουζάκι ή ένα κοντό σορτσάκι. Που το κακό;”.

Εύκολα φτιάχνεις λογαριασμό, πολύ δύσκολα τον υποστηρίζεις και τον κάνεις γνωστό

“Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί influencer που έχουν λογαριασμούς στο Only Fans, αναλογικά πάντα με άλλες χώρες. Δεν ξέρουν πως να το ξεκινήσουν, δεν έχουν τη κατάλληλη καθοδήγηση. Για να φτιάξεις έναν λογαριασμό δεν είναι παρά μόνο λίγα κλικ. Και μετά; Πως σε ανακαλύπτουν οι χρήστες για να αγοράσουν το υλικό σου; Εκεί έρχεται η VAGR και κάνει τη διαφορά. Αναλαμβάνει όλο το social κομμάτι. Φτιάχνει υλικό και το προωθεί σε άλλες πλατφόρμες, κάνει την αλληλεπίδραση με τους χρήστες, προωθεί τον λογαριασμό.”.

Ποιες είναι οι ηλικίες που επιτρέπονται για μια influencer όμως;

Ο υπεύθυνος της Vip Agency GR μας το εξήγησε και αυτό: “Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, το Only Fans δέχεται μέλη, αυστηρά άνω των 18 ετών, μέχρι 100. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και για γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Ιδίως όσες έχουν φυσικά χαρίσματα, όπως μεγάλο στήθος ή είναι 55 ετών και μοιάζουν για μικρότερες. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής στο OnlyFans, υπάρχει ισχυρή ταυτοποίηση. Η influencer πρέπει να στείλει ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα και κατόπιν selfie φωτογραφία με την ίδια και το έγγραφο μαζί. Η ταυτοποίηση γίνεται από υπάλληλο της πλατφόρμας και διαρκεί συνήθως 48 ώρες.”.

Χρειάζεται χρήματα για να συνεργαστεί μια influencer με ένα Only fans agency;

Και συνεχίζει: “Και πριν προλάβεις να με ρωτήσεις ποιο είναι το κόστος για να αναλάβουμε έναν λογαριασμό, για τον πρώτο καιρό, εγώ και η ομάδα μας αποφασίσαμε να μην χρεώνουμε κάποιο έξτρα κόστος για το “στήσιμο” του λογαριασμού. Άρα, η influencer έρχεται στο πρακτορείο μας, χάνει 2-3 ώρες από τη ζωή της και τίποτα παραπάνω. Τη δύσκολη δουλειά την κάνουμε εμείς. Μοντάζ, ρετούς, προώθηση. Δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται.”.

Την Vip Agency GR την βρίσκεται στο instagram ΕΔΩ και στο site: http://vipagency.gr/


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ