Ναταλί Λεονταράκη: Αυτή είναι η μοναδική γυναίκα – Πρόεδρος σε real estate στην Ελλάδα


Ναταλί Λεονταράκη: Έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό RealEstate, έχει μπει στις λίστες του Fortune ως μια από τις ισχυρότερες και πιο πετυχημένες γυναίκες στην Ελλάδα και απασφαλίζει φέρνοντας την κορυφαία Γερμανική εταιρία στο RealEstate, VonPoll με πάνω από 350 γραφεία παγκοσμίως

H κα Λεονταράκη είναι μια αντισυμβατική προσωπικότητα. Το καταλαβαίνει κανείς από τα πρώτα λεπτά που θα βρεθεί απέναντί της.

Στην “πιάτσα” λένε ότι είναι η κορυφαία των κορυφαίων αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, με βαθιά γνώση του RealEstate που λίγοι γνωρίζουν και ειδικά στον τομέα του LuxuryRealEstate.

Πολυταξιδεμένη, αφοσιωμένη και με τεράστια ιστορία, ήδη έχει προκαλέσει δέος στους εγχώριους “ανταγωνιστές” της, με τη κίνηση ματ που έκανε αποκτώντας τα δικαιώματα της VonPoll για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ποια είναι η Ναταλί Λεονταράκη, η ισχυρή κυρία του RealEstate στην Ελλάδα;

Στα 24 της χρόνια κατάφερε να γίνει η νεότερη σε ηλικία αντιπρόεδρος εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (REIT) του S&P 500 και στενή συνεργάτιδα του μεγιστάνα ακινήτων SamZell.

Έπειτα από 17 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, εργάζεται στη Lamda Development ως Director of Development και κατόπιν παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εμπορικά κέντρα ανά την Ευρώπη.

To 2016 ανέλαβε ως COO την Sotheby’s Greece και έφερε όλη την εμπειρία και γνώση της από την Αμερική και φυσικά την γνώση της στο luxury RealEstate.

Το 2018, ανέλαβε την Engel & Völkers στην Ελλάδα, κάνοντας την γνωστή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια να την πάει στα Top RealEstate Agencies της χώρας, αποχωρώντας τελικά λίγο πριν τη πανδημία, τον Μάρτιο του 2020 για προσωπικούς της λόγους.

Το 2019, το Fortune Greece επέλεξε τη Ναταλί Λεονταράκη στη λίστα με τις 30 πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις.

Το 2003 κέρδισε το βραβείο καλύτερης real estate broker στο Σικάγο

Αφού την συγκεκριμένη χρόνια είχε πουλήσει πάνω από 400 εκατ. αξίας ακίνητα.

Οι πελάτες της όλοι δισεκατομμυριούχοι και εκατομμυριούχοι την εμπιστεύονται και την συμβουλεύονται αφού τους κερδίζει με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και ντομπροσύνη.

Η φήμη της και ο επαγγελματισμός της έχει ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα αφού κατά την διάρκεια της πανδημίας η Κα Λεονταράκη έλαβε προτάσεις συνεργασίας από μεγάλες πολυεθνικές στην Αμερική και στην Ευρώπη ενώ παράλληλα πουλούσε βίλες εκατομμυρίων στην Ελλάδα.

Η κα Λεονταράκη τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση και μπήκε στον στίβο για να αντιμετωπίσει τα δημιουργήματά της, φέρνοντας στην Ελλάδα την κορυφαία Γερμανική εταιρία στο RealEstate, VonPoll, δημιουργώντας -όπως ήταν αναμενόμενο- πανικό και ανακάτεμα εκ νέου στην αγορά του RealEstate.

Η κουλτούρα, ο τρόπος σκέψης, η εμπειρία της για πάρα πολλά χρόνια στην Αμερική, που για κάποιους θεωρείται κορυφαία Παγκοσμίως, αλλά και το αλάνθαστο ένστικτό της, είναι ο χρυσός συνδυασμός για την απόλυτη επιτυχία στο πρώτο, 100% δικό της δημιούργημα, το VonPoll Greece.

Άλλωστε, για να φτάσει στο σημείο να γίνει αφεντικό του εαυτού της, μάζεψε άπειρες εμπειρίες πολλών ετών.

Η Ναταλί Λεονταράκη, δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει να γράφει το δικό της success story!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ