Κωνσταντίνος Μαραβέγιας: Ο Τσίπρας της Νέας Δημοκρατίας!

Πρώην Βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Η φωτογραφία αποδείχτηκε προφητική.

Στις Εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, εκτός κάποιων λιγοστών περιπτώσεων, τα περισσότερα πράγματα κύλησαν ομαλά, και δεν είχαμε ακραία συμβάντα όπως σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις. Οπότε μάλλον δε θα έχουμε πολλά πράγματα να θυμόμαστε, εκτός από κάποια τρανταχτά γεγονότα που ξεχωρίσαμε.

Έτσι, αυτές οι εκλογές θα μείνουν στην ιστορία:

#Για_μια_νίκη

-Για την κοσμοϊστορική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη,  με 20,72% μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, νίκη που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά από το 1974. Τότε, στις 17 Νοεμβρίου, η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε επικρατήσει της Ένωσης Κέντρου, με επικεφαλής τον Γεώργιο Μαύρο, με τη… χαοτική διαφορά των 33,95 μονάδων!

#Για_μια_ήττα  … #Με_τον_Αλέξη_εννοείται (όπως είπε η Έλενα Ακρίτα)

-Για την εκλογική πανωλεθρία, τη βαριά ήττα και την πρωτοφανή κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ που έπιασε πάτο στις εκλογές συγκεντρώνοντας με το ζόρι 20%, χάνοντας ουσιαστικά το 50% της δύναμης του, σε σχέση με το 2019.

#Για_ένα_διασυρμό

Αυτόν, του πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, ο οποίος παρότι η Νέα Δημοκρατία αύξησε το ποσοστό της στη Μαγνησία, εκείνος κατάφερε να συναγωνιστεί σε απώλειες τον Αλέξη Τσίπρα και να χάσει κι αυτός, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ψήφων σε σχέση με αυτούς που είχε λάβει το 2019 και να μείνει εκτός βουλής! Έτσι, όπως και ο Τσίπρας, ο Μαραβέγιας κατάφερε σε αυτές τις εκλογές κάτι απίστευτο, όσον αφορά την εκλογική κατρακύλα: Να γίνει ο Τσίπρας της Νέας Δημοκρατίας! 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ