Κώστας Βασάλος: Ποια είναι η νέα του φημολογούμενη σύντροφος;


Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος και ο γυμναστής γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ. Τελευταία, ωστόσο, έχουν φουντώσει οι φήμες περί χωρισμού του ζεύγους αλλά οι δυο τους ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν όσα έχουν γραφτεί, έχοντας περιορίσει τις κοινές του εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σειρά του δεν θέλησε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το Survivor και η μοναδική τοποθέτησή του αφορούσε στο χιουμοριστικό τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης: «Το τρέιλερ το κάναμε με τον Fipster, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε τους κλόουν και το κάναμε».

Τέλος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τη σχέση που διατηρεί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν ρωτήθηκε για την αθλητικογράφο, απέφυγε επίσης να απαντήσει.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη, μίλησε ωστόσο στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπου είπε: «Πολλές ερωτήσεις είναι για τον Κωνσταντίνο. Αν θα είναι κι ο ίδιος, αν θα είμαστε στην ίδια ομάδα και τι θα κάνουμε… Μακάρι Παναγία μου να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι και να με ακούει. Πρέπει κάπου να βγάζω τα νεύρα μου. Βέβαια, του λέω ετοιμάσου μου λέει μην τολμήσεις, δεν μπορώ. Έκανα στο Asia τον ψυχολόγο με τον Fipster. Του λέω παιχνίδι επιβίωσης δεν ήθελες. Φα’ το θα κάνεις τον ψυχολόγο».

Μέσα σε όλα αυτά, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο του γυμναστή με την Όλγα Ντάλλα έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και το μοντέλο βρέθηκαν σε μαγαζί του Βόλου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το μαγαζί δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με την πρώην παίκτρια του «GNTM» να κοιτάζει στα μάτια τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τίποτε άλλο από αυτή την φωτογραφία δεν μας δίνει ένα στοιχείο για το αν είναι φίλοι, αν βρέθηκαν τυχαία να διασκεδάζουν μαζί ή αν μιλάμε για ένα νέο ειδύλλιο. Σημειώνεται ότι η Όλγα Ντάλλα χώρισε με τον πρώην συμπαίκτη της στο ριάλιτι του Star, Στυλιανό Φλωρίδη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ