Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ε ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας»


Τίτλους τέλους έριξε εχθές Κυριακή (11/12) το Asia Express, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster να είναι οι μεγάλοι νικητές. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του Asia Express, τα social media των νικητών «πήραν» φωτιά και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τους συγχαρούν δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία ανέβασε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster, γράφοντας: «Ε ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας».

Οι δύο φίλοι κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση και να αποχωρήσουν με 60.000 ευρώ, ενώ είχαν “κλέψει” τις εντυπώσεις του κοινού σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιωτικού ριάλιτι περιπέτειας.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του τελικού του Asia Express, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε έκπληξη μέσω βιντεοκλήσης στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφήνοντάς τον άφωνο.

“Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου”, ανέφερε ο ίδιος.

“Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως. Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δίνοντάς του δύναμη.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες, οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, είχαν “φουντώσει”, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως η Βαλαβάνη έχει νέο σύντροφο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ