Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Αναφορές για εγκλωβισμένους


Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αλκμήνης στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης έχει κινητοποιηθεί αυτή την ώρα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λίγο μετά τις 10:00. (Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

Για την κατάσβεση επιχειρούν αυτή την ώρα 3 οχήματα και 8 άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εγκλωβιστεί κάτοικοι στον 4ο όροφο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και επεκτάθηκε γρήγορα στο διαμέρισμα που κατοικεί ένας άνδρας, ο οποίος παρέμεινε εγκλωβισμένος για λίγη ώρα στο μπαλκόνι, μη μπορώντας να διαφύγει.

Με την άφιξη της πυροσβεστικής, ο άνδρας πέρασε στο μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κατοικεί η μητέρα του.

Τα δύο άτομα παραμένουν στο μπαλκόνι μέχρι αυτή την ώρα, καθώς δεν μπορούν να βγουν από την πολυκατοικία λόγω των πυκνών καπνών. Η ζωή τους ωστόσο δεν είναι σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο άνδρας χρησιμοποιούσε ξύλα για την θέρμανση του διαμερίσματός του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ