Μουντιάλ 2022: Απών ο Ρονάλντο από την προπόνηση της Πορτογαλίας


Η απουσία του Ρονάλντο από την προπόνηση της Πορτογαλίας που έγινε σήμερα (7/12) νωρίς το μεσημέρι, προκάλεσε νέες συζητήσεις, ωστόσο από την πλευρά της πορτογαλικής ομοσπονδίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ουδεμίας ανησυχίας ή δεύτερης σκέψης.

Ο Ρονάλντο ήταν ο μόνος από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στο χθεσινό θριαμβευτικό 6-1 επί της Ελβετίας και δεν βγήκε στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους βασικούς που έκαναν αποθεραπεία.

Ο Ζοάο Κανσέλο κι ο Ρούμπεν Νέβες, που επίσης δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή τους στο χθεσινό ματς ήταν οι πρώτοι που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Νέβες να έχει και μία στιχομυθία με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος εξακολουθεί να αποθεώνεται από τα πορτογαλικά και τα διεθνή ΜΜΕ για τον τρόπο που έχει χειριστεί το θέμα Ρονάλντο αλλά και την εικόνα της ομάδας του.

Η ανάρτηση του στο instagram μετά τον χαμό που προκάλεσε η απόφαση του Σάντος

Η απόφαση του προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, δεν άρεσε σίγουρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα την πρόκριση της ομάδας του, φεύγοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τα είπε ένα χεράκι στον Σάντος, ενώ και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, πέταξε το καρφί της.

Με ανάρτησή του, πάντως, στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!», έγραψε ο Πορτογάλος σταρ.

Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Κρίμα που δεν απόλαυσα τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά…»

Τα δικά της συναισθήματα για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος ν’ αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ βρέθηκε στις εξέδρες του αγώνα με την Ελβετία και παραπονέθηκε διακριτικά για το γεγονός ότι έμεινε εκτός ενδεκάδας.
Αφότου λοιπόν ο Κριστιάνο είχε ψυχρή χειραψία με τον προπονητή του στη λήξη του ματς και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν, εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram:

«Συγχαρητήρια, Πορτογαλία!

Την ώρα που οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου.
Κρίμα που δεν μπόρεσα ν’ απολαύσω τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά.

Οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου.
Ελπίζω ότι ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος, Φερνάντο θα συνεχίσουν χέρι-χέρι και θα μας κάνουν να ενθουσιαστούμε ξανά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ