Η Κατερίνα Στικούδη σε viral φωτογραφία απο το 2007 που θέλει να κάψει! Εμείς όμως την βρήκαμε…


Η Κατερίνα Στικούδη είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στην σκηνή και πάντοτε ξεσηκώνει τα πλήθη. Απίστευτο κορμί, φοβερή show woman η Κατερίνα Στικούδη έχει καταφέρει να είναι μια απο τις πιο ποθητές γυναίκες της Ελληνικής showbiz σκηνής.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Κατερίνα Στικούδη ξεχωρίζει για την sexy εμφάνιση της και πάντα αναστατώνει με τα καμώματα της όλο τον αντρικό πληθυσμό!

Κάθε της εμφάνιση προκαλεί στην κυριολεξία πανζουρλισμό και τώρα μάλιστα που την βλέπουμε κάθε Σάββατο ζωντανά μέσα απο το J2US, όλη η Ελλάδα μένει με το στόμα ανοικτό με τις στιλιστικές της επιλογές.

Ακόμα και στα social media και ειδικά στο instagram η πολυτάλαντη, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός κάνει μεγάλη ζημιά με αυτά που φοράει και πολύ περισσότερο με αυτά που δεν φοράει.

Εμείς την βρήκαμε σε μία κάπως άτυχη στιγμή το 2007 σε ηλικία 22 ετών και είμαστε σίγουροι ότι δεν την έχετε δει ποτέ έτσι όπως θα την δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Η όμορφη Κατερίνα φορούσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με ζιβάγκο, το οποίο αναρωτιόμαστε με πιο σκεπτικό τα συνδύασε με διχτυωτές κάλτσες μέχρι το γόνατο και ολοκλήρωσε με γόβες βγαλμένες από άλλη δεκαετία!

Εντάξει, είμαστε σίγουροι, όπως θα είστε και εσείς ότι αυτή τη φωτογραφία θέλει να την κάψει!

Δείτε την φωτογραφία που αλιεύσαμε απο το μακρινό παρελθόν της Κατερίνας Στικούδη εδώ:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ