Vivek Ramaswamy στο “America’s Newsroom”: Η εντολή ταξιδιωτικής μάσκας ήταν “υπέρβαση της κρατικής εξουσίας”


Vivek Ramaswamy στο “America’s Newsroom”: Η εντολή ταξιδιωτικής μάσκας ήταν “υπέρβαση της κρατικής εξουσίας” Οι εντολές για μάσκες μειώθηκαν στα αεροδρόμια μετά την απόφαση του δικαστή της Φλόριντα Ramaswamy: Οι εντολές με μάσκα ήταν μια «μάσκα» που κρύβει πολιτικές προθέσεις Ramaswamy: Οι εντολές με μάσκα ήταν μια «μεγάλη μάσκα» που έκρυβε πολιτικές προθέσεις Ο συγγραφέας του «Nations of Victims» Vivek Ramaswamy επαινεί το τέλος των εντολών μάσκας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, υποστηρίζοντας ότι οι αξιωματούχοι υπερέβησαν τη «νόμιμη εξουσία» και «απέφευγαν την πολιτική ευθύνη» με τις εντολές.

Ο συγγραφέας Vivek Ramaswamy είπε στο “America’s Newsroom” την Τρίτη ότι η ομοσπονδιακή εντολή μάσκας για τους ταξιδιώτες ήταν “υπέρβαση της κρατικής εξουσίας”. Ο Ramaswamy συμφώνησε με τον δικαστή της Φλόριντα που αποφάνθηκε κατά της εντολής, καλώντας τις κυβερνητικές υπηρεσίες για υπέρβαση των συνταγματικών τους εξουσιών.

VIVEK RAMASWAMY: Νομίζω ότι αυτή η δικαστής έβαλε το δάχτυλό της στον σωστό σφυγμό. Πρόκειται για την υπέρβαση της ίδιας της κρατικής εξουσίας.

Έχουμε ένα συνταγματικό σύστημα ελέγχων και ισορροπιών που λέει ότι, ξέρετε τι, αν οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θέλουν πραγματικά να έχουν εντολές μάσκας στα αεροπλάνα, υπάρχει τρόπος να το κάνουν.

Εκλέγετε αντιπροσώπους στο Κογκρέσο και στη Γερουσία που εγκρίνουν αυτόν τον νόμο.

Και αν δεν τους αρέσει αυτός ο νόμος, ψηφίζονται εκτός έδρας.

Αλλά αυτό που συμβαίνει μέσω του Λευκού Οίκου και του διοικητικού κράτους που βρίσκεται υπό την εξουσία του Λευκού Οίκου είναι ότι προσπαθούν να κάνουν ό,τι δεν τους επιτρέπει το Σύνταγμα, αποφεύγοντας την πολιτική ευθύνη να το κάνουν, συγκαλύπτοντάς το στις τεχνοκρατικές κρίσεις του CDC, του FDA και στην περίπτωση αυτή, της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών TSA.

Οπότε αυτός είναι στην πραγματικότητα ο λόγος που δεν είναι απλώς ένα λάθος. Είναι, νομίζω, μέρος της ίδιας της πρόθεσης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ