Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» το κινητό της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.


Το κινητό τηλέφωνο τη ςΡούλας Πισπιρίγκου είνια στα χέρια των ειδικών της ΕΛ.ΑΣ.

Το πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που χρησιμοποίησε, δηλαδή, για να δολοφονήσει την κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει ένα από τα ανοιχτά ερωτήματα των ανδρών της ΕΛΑΣ που συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση.

Σε πρώτη φάση εκεί που επικεντρώνουν τις έρευνές τους είναι το κινητό τηλέφωνο αλλά και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία, εξάλλου, ήταν γνωστή για την έως και παθιασμένη χρήση του διαδικτύου και των social media. Δεν είναι τυχαίο ότι η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε πριν τη σύλληψή της ήταν μέσω messenger, ούτε ότι από τα πρώτα πράγματα που είπε στους αστυνομικούς όταν την ρώτησαν για το αν γνωρίζει την ουσία κεταμίνη ήταν ότι «γκούκλαρα πριν από λίγο για να δω τι είναι».

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν ηλεκτρονικά ίχνη και από το παρελθόν καθώς δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε προμηθευτεί την Κεταμίνη πριν από αρκετούς μήνες καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο όλα τα επεισόδια των σπασμών της Τζωρτζίνας – 9 συνολικά τον αριθμό με το πρώτο τον περασμένο Απρίλιο – να οφείλονται σε χορήγηση της συγκεκριμένης ουσίας.

Η κεταμίνη, εξάλλου, είναι μια ουσία η οποία στα φαρμακεία παρέχεται μόνο σε γιατρούς αλλά την ίδια ώρα μπορεί να την προμηθευτεί κανείς μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες της ΕΡΤ χθες, Πέμπτη, ανέφεραν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας προσθέτοντας ότι ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη. Ωστόσο, πληροφορίες του thebest.gr, ανέφεραν ότι στη φαρμακαποθήκη εργαζόταν ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη.

Η τοξικολογική έκθεση για την κεταμίνη

Από την τοξικολογική προκύπτει ότι ο θάνατος επήλθε συνέπεια θανατηφόρου δηλητηρίασης από φαρμακευτική ουσία. «Στο μεταθανάτιο αίμα της διαπιστώθηκε κεταμίνη σε πολύ υψηλή συγκέντρωση 6,5 ml ανά ml. Ο χρόνος που χρειάστηκε για να δράσει η κεταμίνη είναι από 5 ως 20 λεπτά» εξηγείται στο έγγραφο.

Σύμφωνα με την έρευνα, το επεισόδιο εξελίχθηκε ραγδαία και κανένας από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δεν χορήγησε στο παιδί κεταμίνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ