Κοτόπουλο καθιστό με σάλτσα μπίρας από την Εύα Παρακεντάκη


Κοτοπουλάκι καθιστό με σάλτσα μπύρας σήμερα…

Το γνωστό μας κοτοπουλάκι μαγειρεμένο στο φούρνο αλλά με έναν άλλο τρόπο από αυτόν που κάνουμε συνήθως και ιδανικό για το πιο μαμαδίστικο κυριακάτικο τραπέζι.

Ακολουθήστε τη συνταγή και δείτε πως δο χέρια μητρικά  και …δυο κουτάκια μπύρας μπορούν να κάνουν  μαγειρικά…θαύματα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ