Όσοι αγαπούν τις σαλάτες, αυτή θα τη φτιάξουν αρκετές φορές.
Και εγώ θα πρότεινα να αντικαταστήσουμε τη φέτα, με χαλούμι.
Υλικά που θα χρειαστούμε
4-5 φλ. καρπούζι, κομμένο σε κυβάκια 2 εκ.(αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια)
4 αγγουράκια κομμένα σε κυβάκια
1/4 φλ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλ. δυόσμος ψιλοκομμένος
1/2 φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/4 – 1/2 φλ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
1/4 καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/8 φλ. λευκό ξύδι βαλσάμικο
1/2 κ.γλ. αλάτι ή και λίγο περισσότερο (ανάλογα την προτίμηση μας)
πιπέρι
1 πρέζα γαρύφαλλο σε σκόνη (προαιρετικά)
How to
Σε μία σαλατιέρα βάζουμε το καρπούζι, το αγγούρι και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα αρωματικά, τη φέτα και τα φυστίκια και ανακατεύουμε απαλά.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε με ένα πιρούνι, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα.