Μπριζολάκια μαύρου χοίρου


Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.

Υλικά
2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
χοντρό αλάτι
θυμάρι

Διαδικασία
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ