Ένα dressing που θα χρησιμοποιήσεις στις περισσότερες σαλάτες του καλοκαιριού. Μπορείς να την κρατήσεις στο ψυγείο για 2 εβδομάδες.
Τι θα χρειαστείς:
1/4 κούπας κρεμμύδι τριμμένο
1/4 της κούπας ξύδι
4 κουταλιές Dijon Mustard
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι αλάτι
μαύρο πιπέρι
Πως να το κάνεις:
Βάλε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και χτύπησέ τα καλά. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Άφησέ το για πέντε λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις.