Η νέα τάση στο ψητό καλαμπόκι θέλει να παίζεις με τα toppings μετά το ψήσιμο. Τι άλλο μπορείς να βάλεις εκτός από βούτυρο και αλάτι; Παρακάτω θα βρεις τρεις ιδανικούς συνδυασμούς που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικά γευστικό αποτέλεσμα και θα σου χαρίσουν ένα από τα πιο ξεχωριστά σνακ ή ελαφρύ γεύμα για το βράδυ.
Ψητό καλαμπόκι με toppings: 3 συνδυασμοί για να απολαύσεις τη νέα τάση:
Γιαούρτι + μυρωδικά + φέτα
Με λίγο ελαιόλαδο, στραγγιστό γιαούρτι και φρέσκα βότανα, όπως ρίγανη και βασιλικός, συν τριμμένη φέτα, αυτή είναι η απόλυτα ελληνική γεύση.
Βασιλικός + παρμεζάνα
Πέρασε το ψητό καλαμπόκι με λίγο πέστο βασιλικού και μετά με τριμμένη παρμεζάνα.
Πάπρικα και γιαούρτι on the side
Λίγη καυτερή πάπρικα στο καλαμπόκι και γιαούρτι για ντιπ.