Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι


Υλικά συνταγής
2 μεγάλα ψαρονέφρια
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κύβο ζωμό βοδινού
1/2 ποτήρι κρασί
1-2 κουταλιές μέλι (ανάλογα με την προτίμησή σας)

Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορουμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας. (προσοχη μην το κάψετε!!!)

Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Η τηγανια χοιρινου με μελι και πορτοκαλι ειναι ετοιμη να σας καταπληξει!!!

Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.

Καλή σας όρεξη!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ