25 Απριλίου 2025

Μαρινάκης: «Είναι δικαίωμα του Τριαντόπουλου να καταθέσει είτε αυτοπροσώπως είτε δια υπομνήματος»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στην υπόθεση Τριαντόπουλου, ο οποίος ζήτησε να καταθέσει με την υποβολή υπομνήματος στην προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη 

Με υποβολή υπομνήματος στην προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη θα καταθέσει ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης o Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην απόφαση του Χρήστου Τριαντόπουλου να ζητήσει την άμεση παραπομπή του στο δικαστικό συμβούλιο ώστε από αυτό να κριθεί η παραπομπή του ή όχι στο ειδικό δικαστήριο.

«Όσο κι αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να κάνει το μαύρο άσπρο αυτό που πρότεινε ο Χρήστος Τριαντόπουλος δεν έχει προηγούμενο. Αυτό που πρότεινε είναι να έχει από πριν τη χειρότερη δυνατή θέση που θα μπορούσε να έχει όταν τελειώσει η προανακριτική. Η αντιπολίτευση παραπλανά την κοινή γνώμη. Με κινήσεις σαν του κ. Τριαντόπουλου θα αντιστραφεί αυτό το κλίμα που είναι αποτέλεσμα παραπλάνησης της κοινής γνώμης», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνει ως πρόταση δείχνει σεβασμό στους θεσμούς και δείχνει ότι δεν φοβάται τη δικαιοσύνη. Όσο και αν ενοχλεί θα το πάρει κάποια στιγμή απόφαση η αντιπολίτευση. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τη σοβαρή αυτή πτυχή της υπόθεσης. Είναι δικαίωμα του να καταθέσει είτε αυτοπροσώπως είτε δια υπομνήματος».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ