Η ανήλικη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το σημείο του ατυχήματος
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Λεήμονα Λακωνίας όπου ένα 15χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς της εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε κανάλι στον ποταμό Βασιλοπόταμο.
Όπως αναφέρει το lakonikos.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:00 περίπου το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από το τιμόνι του οχήματος να βρισκόταν το ανήλικο κορίτσι.

Πώς συνέβη το δυστύχημα
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, η ανήλικη φέρεται να βρέθηκε στο τιμόνι, με τους γονείς της συνεπιβάτες, που της επέτρεψαν να οδηγήσει για μια σύντομη βόλτα στον δρόμο προς την παραλία Λέημονα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου και συγκεκριμένα πάνω σε γεφύρι, μετά από στροφή του οχήματος, η 14χρονη έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αγροτικό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει αναποδογυρισμένο στην κοίτη του ποταμού Βασιλοποτάμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γονείς κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ωστόσο το άτυχο κορίτσι δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους διασώστες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από πνιγμό, αφού το όχημα κατέληξε με την οροφή μέσα στο νερό. Οι δύο τραυματίες γονείς μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
Μάρτυρας του δυστυχήματος φέρεται να ήταν ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο του ποταμού για ψάρεμα. Ο άνδρας, μόλις είδε το ογκώδες αγροτικό να πέφτει από το δρόμο, τρόμαξε τόσο που πήδηξε μέσα στο ποτάμι.