19 Μαρτίου 2025

Μια ασυνήθιστη ληστεία στις ΗΠΑ: Αντί για όπλα οι θύτες κρατούσαν ένα πύθωνα


Οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν έλαιο κάνναββης αξίας 400 δολαρίων

Οι υπάλληλοι ενός βενζινάδικου στο Τενεσί των ΗΠΑ έμειναν άφωνοι όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα για να το ληστέψουν, κρατώντας όχι όπλα, αλλά δύο πύθωνες! Το ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου, με τους δράστες να καταφέρνουν να κλέψουν έλαιο κάνναβης αξίας 400 δολαρίων, χρησιμοποιώντας τα φίδια για να τρομοκρατήσουν.

Οι ληστές, δύο άντρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο βενζινάδικο κρατώντας τους πύθωνες στα χέρια τους. «Κουνούσαν τα φίδια και τα τοποθετούσαν στον πάγκο. Ένα άτομο έφερε αρχικά έναν πύθωνα και στη συνέχεια έφερε ακόμα έναν. Το ένα φίδι ήταν λευκό, ενώ το άλλο καφετί», δήλωσε ο υπάλληλος του καταστήματος, Mayur Raval.

Ο Raval εξήγησε ότι οι ληστές είχαν σχεδιάσει την επίθεση: «Έφεραν το αυτοκίνητό τους μπροστά στην πόρτα. Είχαν σχεδιάσει να έρθουν εδώ και να ληστέψουν το κατάστημα. Το φίδι είναι όπλο, ξέρετε».

Κάνε εγγραφή στο
Pelop
για περισσότερα videos

Οι δράστες άρπαξαν συσκευασίες ελαίου κάνναβης από τον πάγκο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν περισσότερα λόγω της παρουσίας πολλών πελατών στο κατάστημα εκείνη την ώρα. «Αν δεν ήταν τόσοι πολλοί πελάτες μέσα, θα είχαν κλέψει περισσότερα», πρόσθεσε ο Raval.

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και αναζητά τους δράστες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια πραγματικά ασυνήθιστη μέθοδο για να εκπλήξουν και να εκφοβίσουν τους υπαλλήλους. Η χρήση πυθώνων ως «όπλων» είναι μία από τις πιο πρωτότυπες τακτικές που έχουν καταγραφεί σε περιπτώσεις ληστειών, και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο περίεργες!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ