26 Απριλίου 2025

«Υπήρξε εντολή;» μετά το τροχαίο στα Χανιά – Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου μετά το τροχαίο


Με πλοίο από τα Χανιά, μέσα σε κλούβα, έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο 45χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σκότωσε με το πολυτελές αυτοκίνητό του τον 22χρονο Παναγιώτη, στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα στη Σούδα.

Μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών και τη Δευτέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τι πρώτες μέρες, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, θα παραμείνει απομονωμένος, βάσει του κανονισμού για τον Covid, στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε πτέρυγα. Στο κελί αναμένεται να είναι με δύο ή τρία ακόμη άτομα.

«Δεν θα υπάρχει καμία ειδική μεταχείριση», ξεκαθαρίζουν από τις Αρχές

Ο 45χρονος είχε ζητήσει να παραμείνει κρατούμενος στα Χανιά, με το επιχείρημα ότι ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του. Αυτός όμως ο ισχυρισμός δεν έπεισε τους εισαγγελείς, με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό το αίτημά του.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ