Αυστραλία: Γυναίκα εξαφανίστηκε για 2 εβδομάδες ενώ έκανε πεζοπορία – Εντοπίστηκε με ύποπτο δάγκωμα


Μια γυναίκα που εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για πεζοπορία στα Snowy Mountains της Αυστραλίας βρέθηκε «ζαλισμένη και τραυματισμένη» την Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία, αφού υπέστη ύποπτο δάγκωμα φιδιού ενώ αγνοούνταν για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με το CNN, η 48χρονη Λοβίσα Σγιόμπεργκ εντοπίστηκε από διασώστες καθώς περπατούσε σε ένα μονοπάτι στο Εθνικό Πάρκο Κοσιούσκο, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Καμπέρα, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Τόμπι Λίντσεϊ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ήταν «τυχερή που είναι ζωντανή», αφού την δάγκωσε φίδι, πιθανώς ένας χαλκόκεφαλος. Το δηλητηριώδες είδος προκαλεί ένα επώδυνο δάγκωμα και μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο αν δεν υπάρξει ιατρική φροντίδα.

«Η ίδια ενημέρωσε ότι είχε δαγκωθεί από φίδι περίπου τέσσερις ημέρες πριν και είχε γυρίσει τον αστράγαλό της και ήταν αφυδατωμένη», δήλωσε ο Λίντσεϊ. «Στην πραγματικότητα είναι αρκετά τυχερή που είναι ζωντανή και πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό η Σγιόμπεργκ αγνοούνταν. Τελευταία φορά που την είχαν δει, οδηγούσε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο στις 15 Οκτωβρίου.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τα ίχνη της μόλις την περασμένη Δευτέρα, αφού η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ανέφερε ότι το όχημά τους δεν είχε επιστραφεί.

Οι αξιωματικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην Kiandra, μια πρώην πόλη εξόρυξης χρυσού κοντά στα βουνά, και διερεύνησαν τη θεωρία ότι η Σγιόμπεργκ, φωτογράφος και έμπειρη πεζοπόρος, είχε χαθεί στην άγρια φύση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ