Συγκινητική στιγμή: Εύζωνας δάκρυσε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έκρυβε φέτος μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Ο Γιώργος Τσιούλος, ένας Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς, φανερά συγκινημένος, δάκρυσε καθώς αποχαιρετούσε την υπηρεσία του. Ο Τσιούλος, που αποτέλεσε εμβληματική παρουσία στην Προεδρική Φρουρά, ζώντας τη δική του τελευταία υπηρεσία, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη στολή που φόρεσαν γενιές ανδρών πριν από αυτόν, σημειώνοντας ότι τα δάκρυά του αντανακλούν τη βαθιά του τιμή και υπερηφάνεια.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με χιλιάδες πολιτών να παρακολουθούν και να συγκινούνται από την εικόνα του Εύζωνα. Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και οι δηλώσεις του πολιτικού κόσμου τόνισαν την αξία της εθνικής ενότητας και το συμβολισμό της ημέρας, τιμώντας την ιστορία και τους αγώνες της χώρας. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της χώρας, ενώ αναφέρθηκε στο πνεύμα ενότητας που συμβολίζει η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Η εικόνα του δακρυσμένου Εύζωνα κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλήθος χρηστών να εκφράζουν τη συγκίνησή τους και να επισημαίνουν το πάθος και τη συμβολική βαρύτητα της στιγμής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ