Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται ο δρόμος σπαζοκεφαλιά που «εγκλωβίζει» τους οδηγούς


Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό, καθώς στον συγκεκριμένο δρόμο δεν ξέρουν πως να κινηθούν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ημέρες μια εικόνα από ελληνικό δρόμο, οι πινακίδες του οποίου δεν δίνουν την δυνατότητα στους οδηγούς να κινηθούν προς καμία κατεύθυνση.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά απαγορεύεται τόσο η δεξιά, όσο και η αριστερή στροφή, ενώ… παραδόξως απαγορεύεται στους οδηγούς να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία.

Η αλήθεια είναι πως πολλά έχουν δει τα μάτια των Ελλήνων οδηγών, με την καθημερινή κίνηση και τις παραβάσεις του ΚΟΚ να είναι συνεχείς, ωστόσο δρόμος που «δένει τα χέρια» τους πρώτη φορά συναντάται.

Ο εν λόγω δρόμος έγινε viral από ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό προβολών και σχεδόν 1.300 σχόλια.

Αν και πολλοί χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για μοντάζ και αρνούνται να δεχτούν πως υπάρχει δρόμος με τέτοια σήμανση που δεν δίνει καμία δυνατή επιλογή, ίσως αν παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά να μπορέσουμε να βρούμε την εξήγηση.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά παρατηρούμε πως οι δρόμοι όπου εντοπίζονται τα σήματα ρύθμισης της κυκλοφορίας στην πραγματικότητα είναι πεζόδρομοι.

Επομένως, στους συγκεκριμένους πεζόδρομους μπορούν να βρίσκονται μόνο τα οχήματα των κατοίκων με θέσεις στάθμευσης. Οι εν λόγω οδηγοί απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά ή δεξιά, αλλά αφού σταματήσουν στο STOP και προβούν στον απαραίτητο έλεγχο, μπορούν να συνεχίσουν ευθεία για να… πάνε σπίτι τους.

Ο συγκεκριμένος δρόμος «σπαζοκεφαλιά» που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο βρίσκεται στην Άρτα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ