ΗΠΑ: Γυναίκα κλείδωσε τον σύντροφό της σε βαλίτσα – Το βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο


«Δεν μπορώ γ**** να αναπνεύσω, σοβαρά», έλεγε ο σύντροφος της στο βίντεο

Ένα βίντεο από την φρικιαστική υπόθεση στη Φλόριντα, όπου μια γυναίκα κλείδωσε το αγόρι της σε μια βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει το 2020, προβλήθηκε στη δίκη.

Η Sarah Boone, τώρα 47 ετών, είπε στις αρχές ότι ο φίλος της παγιδεύτηκε σε μια βαλίτσα και πέθανε κατά τη διάρκεια που έπαιζαν κρυφτό, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου. Το ζευγάρι από τη Φλόριντα έπινε σαρντονέ και έφτιαχνε παζλ στο διαμέρισμά τους στο Winter Park.

Σκέφτηκαν ότι «θα ήταν αστείο» να μπει ο άντρας μέσα σε μια βαλίτσα ως μέρος του παιχνιδιού, σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

«Στα βίντεο που κατέγραψε, το θύμα ακουγόταν να λέει στην κατηγορούμενη ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και να ζητά να τον αφήσει να βγει από τη βαλίτσα», προστίθεται στην ανακοίνωση. « Η Boone απάντησε με τα εξής λόγια: “Καλά να πάθεις”, “Έτσι νιώθω όταν με απατάς” και άλλες κοροϊδίες».

«Δεν μπορώ γ**** να αναπνεύσω, σοβαρά», έλεγε ο φίλος της στο βίντεο.

Το βίντεο δείχνει τον Torres να σπρώχνει τη βαλίτσα και να προσπαθεί να βγει έξω, αναφέρει η ένορκη κατάθεση.

Η ίδια ανέβηκε επάνω για να κοιμηθεί και νόμιζε ότι θα έβγαινε από τη βαλίτσα και θα την ακολουθούσε, μόνο που ξύπνησε και τον βρήκε ακόμα μέσα σε αυτή και δεν ανέπνεε, ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης περιλάμβαναν βίντεο που βρέθηκαν στο τηλέφωνο της Boone όπου ο Torres ακουγόταν να παρακαλεί μανιωδώς να απελευθερωθεί, ενώ η Boone γελούσε και τον απέρριπτε αρκετές φορές», ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο του εισαγγελέα Andrew Bain.

Κατά τη διάρκεια της 10ήμερης δίκης, η υπεράσπιση της Boone είπε ότι έπασχε από «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου» και φοβόταν για τη ζωή της. Η Boone κατέθεσε επίσης ότι πίστευε ότι ο Torres θα μπορούσε να βγει από τη βαλίτσα.

Ο δικηγόρος της Boone δήλωσε ότι ήταν πολύ απογοητευμένος μετά την ετυμηγορία, ενώ η οικογένεια του Torres ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και αρνήθηκε να μιλήσει με τα μέσα ενημέρωσης.

Η καταδίκη της Boone έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου στις 13:30, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ