Ναύπακτος: Προσπάθησε να πνίξει τον πατέρα του με σχοινί και απείλησε την αδερφή του με μπαλτά


Ο 60χρονος άνδρας υπό την επήρεια μέθης είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του και αποπειράθηκε να τον σκοτώσει.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενδοοικογενειακής βίας και απειλή κατηγορείται ένας 60χρονος.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο εν λόγω άνδρας που συνελήφθη προχθές (25/10) σε χωριό της Ναυπακτίας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Ο άνδρας φέρεται, όντας υπό την επήρεια μέθης κατά τις βραδινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου, να είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Φέρεται μάλιστα η έντασή του να έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε με χρήση σχοινιού να τον πνίξει.

Σωτήρια παρενέβη η αδερφή του και κόρη του ηλικιωμένου, απομακρύνοντας τον 60χρονο από το σημείο και κλειδώνοντάς τον εκτός σπιτιού.

Ωστόσο ο άνδρας παρέμεινε στο σημείο, κραδαίνοντας μπαλτά και απειλώντας την αδερφή και τον πατέρα του.

Κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη, με το σχετικό κατηγορητήριο να έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Ναυπάκτου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολογγίου).


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ