Το Ισραήλ απειλεί το Ιράν: «Ξέρουμε πώς να χτυπήσουμε και άλλους στόχους»


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των IDF, εάν το Ιράν «απαντήσει» το Ισραήλ θα ξαναχτυπήσει στόχους

Ο εκπρόσωπος των IDF αντιπτέραρχος Daniel Hagari δήλωσε ότι οι στόχοι της ολονύκτιας επίθεσης κατά του Ιράν επιτεύχθηκαν με επιτυχία.

“Το χτύπημα αντιποίνων ολοκληρώθηκε και οι στόχοι του επιτεύχθηκαν”, δήλωσε ο Hagari σε συνέντευξη Τύπου.

Το χτύπημα των IDF στόχευσε ιρανικές εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων και συστοιχίες αεράμυνας, ως απάντηση στις άμεσες επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ νωρίτερα αυτό το μήνα και τον Απρίλιο, καθώς και στις συνεχείς επιθέσεις των πληρεξουσίων του σε όλη τη Μέση Ανατολή.

“Τώρα, το Ισραήλ έχει ευρύτερη ελευθερία δράσης και στο Ιράν. Το Ιράν χτύπησε το Ισραήλ δύο φορές… και πλήρωσε το τίμημα γι’ αυτό”, λέει.

“Εστιάζουμε στους στόχους του πολέμου στη Γάζα και τον Λίβανο. Το Ιράν είναι αυτό που συνεχίζει να πιέζει για μια ευρεία περιφερειακή κλιμάκωση”, είπε ο Hagari.

Λέει ότι οι στόχοι που χτυπήθηκαν στο Ιράν κατά τη διάρκεια της νύχτας επιλέχθηκαν από μια “ευρεία τράπεζα στόχων”. “Θα ξέρουμε πώς να επιλέξουμε επιπλέον στόχους [από την τράπεζα στόχων] και να τους χτυπήσουμε αν χρειαστεί. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα, όποιος απειλεί το Ισραήλ, θα πληρώσει βαρύ τίμημα”, πρόσθεσε ο Hagari.








Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ