Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Το ματωμένο αποτύπωμα που οδήγησε στη σύλληψη και οι ειρωνείες της 50χρονης στους αστυνομικούς


Οι έρευνες για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα συνεχίζονται, με την 50χρονη Αλβανικής καταγωγής να βρίσκεται στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας. Οι Αρχές επικεντρώνονται στα παπούτσια που φορούσε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της ημέρας του φόνου, καθώς τα αιματηρά πελματικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης πιθανότατα ανήκουν σε αυτά τα υποδήματα. Παράλληλα, έχουν αναλύσει βιντεοληπτικό υλικό που καταγράφει την είσοδο της 50χρονης στην οικία της 84χρονης τις ώρες που διαπράχθηκε το έγκλημα, προσδίδοντας περαιτέρω αποδείξεις εις βάρος της​.

Καμένα Βούρλα: Η ειρωνική στάση της 50χρονης προς τις αρχές

Η κατηγορούμενη υιοθέτησε ειρωνική στάση απέναντι στις αστυνομικές ερωτήσεις, λέγοντας πως τα ρούχα και τα παπούτσια της «κλάπηκαν από την απλώστρα» και παροτρύνοντάς τους να τα αναζητήσουν, θεωρώντας αυτό «δουλειά τους». Η στάση της αυτή, σε συνδυασμό με αντιφατικές καταθέσεις, προκάλεσε περαιτέρω υποψίες για τον ρόλο της στη δολοφονία​.



Πιστεύεται ότι η 50χρονη γνώριζε για τα χρήματα που η 84χρονη φύλαγε στο σπίτι της, ενδεχομένως κάτω από το στρώμα ή σε ντουλάπα, αφού η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε διάφορα άτομα τη συνήθεια της αποταμίευσης. Οι συγγενείς της αναφέρουν πως από το σπίτι της έλειπαν επίσης χρυσαφικά και ένα δαχτυλίδι, ενισχύοντας το ενδεχόμενο της ληστείας ως κίνητρο​.



Μυστήριο με δεύτερη διάρρηξη

Μια νέα διάρρηξη στο σπίτι της 84χρονης, μετά τη δολοφονία, έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση. Οι δράστες, που φέρονται να καταγράφηκαν από κάμερες, είχαν καλυμμένα χαρακτηριστικά και πιθανώς αναζητούσαν πρόσθετα αντικείμενα αξίας, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις έρευνες και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ