Η απάντηση του Δήμου Γλυφάδας για το ατύχημα με το τραμ – Αδιανόητη η εκμετάλλευση του από συνδικάτo


Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας απαντά στην αντίστοιχη του Σωματείου Μηχανοδηγών Τραμ, για το προ ημερών ατύχημα παιδιού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως είναι αδιανόητο ένα συγκεκριμένο συνδικάτο να κάνει μικροπολιτική στις «πλάτες» ενός μικρού παιδιού το οποίο τραυματίστηκε. Μάλιστα, υπογραμμίζει πως «είναι αδιανόητο το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους οδηγούς του Τραμ να μην γνωρίζει τα στοιχειώδη, όπως είναι δηλαδή η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των γραμμών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με την ανακοίνωση του Σωματείου Μηχανοδηγών Τραμ για το πρόσφατο ατύχημα στη Γλυφάδα: Είναι αδιανόητο ένα συνδικάτο να εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό ενός μικρού παιδιού για να κάνει μικροπολιτική.

Είναι αδιανόητο το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους οδηγούς του Τραμ να μην γνωρίζει τα στοιχειώδη, όπως είναι δηλαδή η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των γραμμών. Προσοχή: Δεν μιλάμε για μια απλή γραφειοκρατική πρόβλεψη, αλλά για καθαρισμό σημείων όπου περνάει ηλεκτρικό ρεύμα και απαιτούνται προφανώς ειδικές πρόνοιες.

Είναι αδιανόητο το συνδικάτο αντί να έρθει σε συνεννόηση με τον Δήμο για να συνδράμουμε σε μια λύση, να βγάζει πύρινες ανακοινώσεις για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικούς σκοπούς και όχι το δημόσιο συμφέρον.

Είμαστε σταθερά και αδιάλειπτα στο πλευρό των εργαζομένων του Τραμ και των επιβατών του, όπως και όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούν τους πολίτες. Ειδικά δε για το τραμ, έχουμε μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα θέματα με την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Μακάρι να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση και να υπηρετούμε όλοι το κοινό καλό και όχι ένα κακώς εννοούμενο συντεχνιακό συμφέρον».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ