Γυναίκα έμεινε για 3 ημέρες στο πιο επικίνδυνο νησί του κόσμου – Οι συμβουλές επιβίωσης που έδωσε


O οδηγός επιβίωσης της για τους τολμηρούς που θα έπρατταν κάτι παρόμοιο

Μια γυναίκα η οποία επέλεξε να μείνει 3 ολόκληρες ημέρες στο πιο επικίνδυνο νησί του κόσμου, δίνει συμβουλές επιβίωσης για όσους τολμηρούς θέλουν να επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο.

Ο «τουρισμός κινδύνου» είναι σίγουρα ένα πράγμα που υπάρχει, καθώς για κάποιους η έλλειψη ασφάλειας είναι το ζητούμενο, ειδικά αν πηγαίνουν όχι μόνο για τη δική τους απόλαυση αλλά και για ένα διαδικτυακό κοινό.

Ορισμένοι ταξιδιώτες έχουν καταφέρει να κάνουν καριέρα γυρίζοντας τον κόσμο και αναρτώντας την εμπειρία τους στο YouTube, πηγαίνοντας σε μέρη που οι περισσότεροι θεατές δεν θα τολμούσαν.

Μία από αυτές που το δοκιμάζουν είναι η Maddie Ryles, η οποία ταξίδεψε στο Fraser Island της Αυστραλίας και έμεινε εκεί για τρεις ημέρες.

She visited Australia's Fraser Island and camped there (YouTube/Maddie Ryles)

Γιατί το συγκεκριμένο νησί θεωρείται τόσο επικίνδυνο;

Πριν πάει, η Maddie είχε προειδοποιηθεί για τα φίδια και τις αράχνες, αλλά της είπαν ότι τα περισσότερα φίδια θα προσπαθούσαν να αποφύγουν την ανθρώπινη επαφή, εκτός από τις «οχιές του θανάτου».

Δεν θα θέλατε να συναντήσετε μια οχιά θανάτου, καθώς έχει μεγάλα δόντια και είναι εξαιρετικά δηλητηριώδη. Για καλή της τύχη πλέον υπάρχει αντίδοτο, αλλά πριν από αυτό το 60% των δαγκωμάτων στον άνθρωπο ήταν θανατηφόρα.

Ορισμένες από τις αράχνες στο Fraser Island είναι επίσης δηλητηριώδεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής παραλλαγής της αράχνης funnel-web, η οποία είναι έξι φορές πιο δηλητηριώδης και έχει ένα από τα πιο θανατηφόρα δηλητήρια στον κόσμο.

Υπάρχουν επίσης περίπου 200 ντίνγκο στο νησί, τα οποία σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε. Αλλά η άγρια ζωή δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε…

Ένας από τους λόγους για τη φήμη του νησιού ως το πιο επικίνδυνο είναι ότι τα ρεύματα γύρω από τις ακτές είναι αρκετά ισχυρά ώστε να δυσκολεύουν ακόμη και τους δυνατούς κολυμβητές, ενώ καρχαρίες και μέδουσες μπορεί να καραδοκούν εκεί.

Η Maddie είπε ότι έμοιαζε με «παράδεισο» κατά την άφιξη της εκεί και υπήρχαν κάποια σημεία που ήταν αρκετά ασφαλή, αλλά σε ένα σημείο κοίταξε γύρω της και είδε μια γιγαντιαία αράχνη να σέρνεται στο πόδι της.

Αφού τα κατάφερε με το ταξίδι της, μοιράστηκε με το κοινό της συμβουλές για να πάει κανείς σε ένα τέτοιο μέρος.

Οι συμβουλές επιβίωσής της

«Οι συμβουλές μου για εσάς είναι να ελέγξετε τον καιρό και να έχετε μαζί σας ζεστά ρούχα για παν ενδεχόμενο», είπε.

«Φέρτε οπωσδήποτε εντομοαπωθητικό γιατί υπάρχουν παντού έντομα και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά όταν οδηγείτε.

«Αλλά επίσης μην αφήσετε τον φόβο της οδήγησης να σας επηρεάσει».

Ακόμη, ενθάρρυνε τους ανθρώπους να «κάνουν πράγματα που τους τρομάζουν λίγο».

*Με πληροφορίες από LadBible


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ