Τζορτζ Μπάλντοκ: Αποκάλυψη με τις τοξικολογικές εξετάσεις του


Οι τοξικολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο έχει ολοκληρωθεί ένα σημαντικό μέρος τους

Σύμφωνα με το Mega και ειδικότερα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News οι εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι καθαρές, καθώς δεν έχει προκύψει λήψη ουσίας η οποία να συνδέεται άμεσα με τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρήκε τραγικό τέλος στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα από το πρώτο τμήμα των τοξικολογικών εξετάσεων, το οποίο θεωρείται από τα πλέον κρισιμότερα, δεν προκύπτει η λήψη ουσιών που να συνδέεται με τον θάνατο του. Δεν έχει βρεθεί ακόμη τίποτα, ωστόσο αναμένεται η οριστική ολοκλήρωση των τοξικολογικών για να υπάρχει ακόμα σαφέστερο πόρισμα.

Ακόμη, κρίσιμο είναι και το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων κυρίως για την καρδιά του Τζορτζ Μπαλντοκ, για να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι αναφορές που έκαναν λόγο για καρδιομεγαλία.

Σε περίπτωση που αποκλειστεί οριστικά το ενδεχόμενο λήψης οποιασδήποτε ουσίας που θα μπορούσε να είχε επιβαρύνει την καρδιακή λειτουργία, θα γίνει εστίαση στα παθολογικά αίτια και σε ενδεχόμενα δομικά προβλήματα της καρδιά του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ