Πέθανε ο τηλεοπτικός «Ταρζάν», Ρον Έλι


Ο ηθοποιός Ρον Έλι που έγινε ιδιαίτερα γνωστός με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Tarzan του NBC του 1966, πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του ηθοποιού επιβεβαίωσε πως πέθανε χθες Τετάρτη 23 Οκτωβρίου μέσα από ανάρτηση της για εκείνον στο Instagram της.

«Ο κόσμος έχασε έναν από τους σπουδαιότερους άντρες που γνώρισε ποτέ και εγώ έχασα τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν κάποιος που οι άνθρωποι αποκαλούσαν ήρωα. Ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, προπονητής, μέντορας, οικογενειάρχης και αρχηγός. Δημιούργησε ένα ισχυρό κύμα θετικής επιρροής όπου κι αν πήγαινε. Υπήρχε κάτι πραγματικά μαγικό πάνω του. Έτσι τον ήξερε ο κόσμος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ήταν ο κόσμος μου… και τι απίστευτο κόσμο δημιούργησε. Ήταν δυνατός και προστατευτικός. Ήταν λαμπρός και γελοία αστείος. Ήταν στωικός και ευαίσθητος. Ήταν δυναμικός και δυνατός. Ήταν το πρότυπο και η έμπνευσή μου. Ήταν ταπεινός και έλαβε σεβασμό – τον σεβασμό που του άξιζε».

Η Kirsten συνέχισε γράφοντας ότι «η ιστορία της ζωής του πατέρα της ήταν μια ατελείωτη αφοσίωση στην οικογένεια και τους φίλους του και το σημαντικό είναι ότι είχε το θάρρος να κάνει αυτό που ήταν σωστό και ήταν πρόθυμος να θυσιαστεί για να διευκολύνει τα όνειρα όσων αγαπούσε».

Κλείνοντας είπε: «Ήταν επίσης μια ιστορία χαράς και αγάπης, κάτι που όλοι οι οικείοι του είχαν το προνόμιο να βιώσουν. Μόλις γνώριζες την αγάπη του πατέρα μου, ο κόσμος γινόταν ένα πιο φωτεινό και πιο ουσιαστικό μέρος. Η μεγαλύτερη παρηγοριά μου είναι να ξέρω ότι ο μπαμπάς μου είναι με τη μαμά μου και τον αδερφό μου. Είναι επίσης η μεγαλύτερη θλίψη μου, γιατί μου λείπουν όλοι τόσο πολύ που είναι χαραγμένοι στην ψυχή μου. Θα κουβαλάω περήφανα όλα τα αγαπημένα μου κομμάτια, κολλημένα με αγάπη στην καρδιά μου μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι», κατέληξε.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/DBeR-voveE4/

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ