Κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ – Πού θα γίνει


Στις 30 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προκαλώντας σοκ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κηδεία του έχει προκαλέσει αναβολές σε αγωνιστικές δραστηριότητες του Παναθηναϊκού, με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο να ναυλώνει αεροπλάνο για τη μεταφορά της ομάδας στην Αγγλία.

Ο Μπάλντοκ είχε μόλις μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου κατέγραψε 219 συμμετοχές και βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Premier League δύο φορές. Ο διεθνής αμυντικός είχε καταγωγή από την Ελλάδα μέσω της γιαγιάς του και είχε αγωνιστεί 12 φορές με την Εθνική Ελλάδας.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα είναι παρόντες για να αποχαιρετήσουν τον Μπάλντοκ. Το σοκ του θανάτου του έχει αγγίξει ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα, με τους συμπαίκτες του να τον τιμούν σε πρόσφατους αγώνες, κρατώντας φανέλες με το όνομά του.

Η οικογένεια του Μπάλντοκ, σε δήλωση που δημοσιεύθηκε, αναφέρθηκε στη «μολυσματική προσωπικότητά» του και τον χαρακτήρισε ως «ιδιαίτερο πατέρα, αρραβωνιαστικό, γιο και φίλο». Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να τιμήσει περαιτέρω τη μνήμη του, προστατεύοντας την οικογένειά του και τιμώντας το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ